Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką pozycją jest najlepiej grać?

luk2506

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie proszę o odpowiedź lub o podanie linku do podobnego tematu

lewbvb2.png

Opublikowano

Polecam ci obronę , odrazu znajdziesz klub , a w przyszłości postrzelasz bramki ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Ja gram pomocnikiem, bardzo dobrze mi sie gra mimo trenowania tylko podań w zwykłym treningu mam:

UMIEJĘTNOŚCI: 39.531 Atak: 1 Obrona: 1 Podania: 35.790 Bronienie: 1 Celność: 1 Strzały: 1 Dośrodkowania: 1.794 Skuteczność: 1 Kondycja: 1.940 Szybkość: 1 Produkcja: 3.242

I strzelam bramki średnio 1 na 2 mecze i często mam asysty

b_350_20_228BEC_083254_FFFFFF_0B5B99.png

Steam: dziamal

Nick w grze: dziamal

Opublikowano

Polecam ci obronę , odrazu znajdziesz klub , a w przyszłości postrzelasz bramki ;)

Dobra, kolega zagra obroną ale w przyszłości będzie ciężko o Itemy z tymi lepszymi bonusami. Nie ma najlepszej klasy(bądź pozycji), każdy gra tym czym lubi albo jaką lubi pozycję.

Opublikowano

Najlepiej jest zagrać napastnikiem , o itemy w pozniejszym czasie nie masz , co sie martwic , bo zawsze w fabryce znajdziesz z duzym bonusem .

Opublikowano

@Up ,

Co z tego , że zagra napastnikiem , jeśli nigdzie nie będzie grał w 1 składzie ? Napadziorów jest najwięcej , więc polecam każdą inną ;)

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej jest grać pomocnikiem bo łatwo i o ubiór, asysty (czyli też medale), no i można czasami strzelić bramkę :)

I walcz o swoje! Wyjdź z tarczą z wojen!

I kochaj Ją jak pojeb, bo chce się żyć gdy tańczą Dwoje!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zagraj sobie obrońcą, bo właśnie takich osób kluby poszukują.

Napadziorów jest full na każdym serwie.

A pomocnicy to taka nie korzystna pozycja (więcej medali i szans na nie masz jako obrońca)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...