Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]klawiatura sterowniki

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko posiadam klawiaturę TITANUM TK103 i od kilku dni szukam sterowników i nigdzie nie umiem znaleść daje lajka jak ktoś poda mi linka do sterowników. Z góry dzięki !

images1lzh.jpg
Opublikowano

do czego ci ? klawiatury za grosze nie maja sterowników bo po co

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

do czego ci ? klawiatury za grosze nie maja sterowników bo po co

masz racje klawiatura była za 27zł troszke mało moja stara kosztowała 82 ale kaput :( a podasz mi linka do jakiejś takiej taniej klawy i dobrej
images1lzh.jpg
Opublikowano

Jak sie je przy kompie, pije przy kompie, i inne rzeczy robi + napierdala się w klawe przy graniu to każda zrobi kaput. Weź byle jaką, chyba że 150 zł chcesz wydać na np. SideWIndera X4 (solidna jest, posiadam) ew. Logitech Illuminated, cichutka bardzo.

Opublikowano

Jak sie je przy kompie, pije przy kompie, i inne rzeczy robi + napierdala się w klawe przy graniu to każda zrobi kaput. Weź byle jaką, chyba że 150 zł chcesz wydać na np. SideWIndera X4 (solidna jest, posiadam) ew. Logitech Illuminated, cichutka bardzo.

ja stosuje się do nie jedzenia przy klawiaturze jem na drugim biurku z telewizorem i nie wale po klawiaturze używam ją jak najbardziej dobrze :D
images1lzh.jpg
Opublikowano

To dziwne, bo klawiatura raczej nie robi kaput (jak już to klawisze trzeba mocniej naciskać, wyrabia się etc.)

Kup jakąś zwykłą za 50 zł żeby się nie rozpadła w 5 sekund i tyle :P Ew. jak chcesz więcej wydać to Ci juz podalem.

Opublikowano

To dziwne, bo klawiatura raczej nie robi kaput (jak już to klawisze trzeba mocniej naciskać, wyrabia się etc.)

Kup jakąś zwykłą za 50 zł żeby się nie rozpadła w 5 sekund i tyle :P Ew. jak chcesz więcej wydać to Ci juz podalem.

tamta klawiaturę rzucił mój bratanek i się rozpadła
images1lzh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...