Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynia Ucznia

Revek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa wygląda następująco stworzyłem postać 1 lvl na Solarze Metin2 PL. Następnie zrobiłem sobie przerwę od Metina gdy powróciłem zaczełem grać na tej postaci wbiłem 30 lvl silne m3 5lvl konia. Grałem raczej samotnie i tu nagle okazuje się że jest skrzynia. Przeczytałem Metin2 wiki i okazało się że dropią strasznie moce itemy. Co teraz robić zakładać nowe konto ?

Prosiłem Support ale mnie najzwyczajniej w świecie olał nie argumentując w żaden sposób tylko odpisując "nie".

Jest może jakaś możliwość Cheat, bug na zdobycie tej skrzynki.

Wybaczcie za niezwracanie uwagi na interpunkcje miałem dość mało czasu pisząc ten temat.

Opublikowano

Niestety, skrzynię ucznia można zdobyć tylko zakładając nową postać. Ja bym Ci polecał założyć od nowa, ponieważ wbicie 30 poziomu zajmuje kilka dni (włącznie z wbiciem poziomu konia), a bez konia da radę nawet kilka godzin.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Skrzynie ucznia sa dostepne tylko dla postaci stworzonych po jej akrualizacji. Tak wiec jezeli zalozyles postac pare miesiecy temu NIE BĘDZIESZ mial skrzynek ucznia. Najlepszym i chyba jedynym rozwiazaniem jest stworzenie nowej postaci.

Opublikowano

Tak jak up, musisz załozyć nową postać. A opłaca się robić, bo z skrzynki zmianki lecą i bodzie ;D

Opublikowano

Polecam bodego. Pomimo droższych ku jest: szybszy, ciekawszy, nie jest tak monotonny jak mental oraz aura mu daje bardzo dużo dzięki czemu z lepszym ekwipunkiem bez problemu można bić bossy bez poli.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...