Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Poszukuje jakiekoś skina w stylu KoreanRandom’s Hitzones

sergyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobre skiny sam ich używam:

http://wotskins.ucoz.ru/news/zony_probitija_v_cvete_ot_korean_random/2012-08-06-3358

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP: autorowi chodziło o moda na 0.8.2

To jest na 8.2.

Te skiny co podałem mu działają na każdej wersji ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Sory ale myslałem ze działa(jeszcze wczoraj działał)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ale zapewne nie ma w nich czołgów brytyjskich i nowej linii amerykańskiej.

A po co ci one? Są miękkie jak masło, a po za tym grając z tymi skinami nauczysz się szybko gdzie walić:

Właz dowódcy

Podłoga

Wizjer

Inne skiny są tak oczojebne, że czołgi wyglądają jak tabor cygański

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Panowie mam do was pytanko, czy te hitzone są powodem niskich fps ? Tzn czy przez nie fps spadają ?

Ja nie zauważyłem żeby FPS mi spadły.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up jedyne co spada to satysfakcja z gry i zabicia wroga, bo zamiast nauczyć się samemu (jest przecież 2 tony guide'ów) to korzystasz z exploita w postaci rysunków na czołgach. Jak dla mnie to takie manewry powinny być dozwolone wyłącznie w bitwach treningowych ale co ja tam wiem :)

Opublikowano

@up jedyne co spada to satysfakcja z gry i zabicia wroga, bo zamiast nauczyć się samemu (jest przecież 2 tony guide'ów) to korzystasz z exploita w postaci rysunków na czołgach. Jak dla mnie to takie manewry powinny być dozwolone wyłącznie w bitwach treningowych ale co ja tam wiem :)

Właśnie co ty tam wiesz, ja mam te skiny od początku gry bo kiedyś nie ogarniałem weakspotów, ale dzięki tym skinom nauczyłem się na pamięć tych miejsc, ale lubie te kolorki dlatego je zostawie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Panowie mam do was pytanko, czy te hitzone są powodem niskich fps ? Tzn czy przez nie fps spadają ?

Raczej nie ma takiej opcji, to są tylko skiny czołgów :)

Opublikowano

Tak zrobiłem i nic...

No niestety nie zawsze te skiny działają mi na laptopie nie trybią za to na kompie śmigają ładnie.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...