Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam hostingu 10 slotow za okolo 30 zl sms

kawadodek2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 30 zł przelewem.. sms'em to będzie dużo większy koszt ponieważ są podatki :)

EDIT: Mój błąd, faktycznie na ownserwer.pl za 30,75 sms kupisz 10 slotów. Wybaczcie

Pozdrawiam

Opublikowano

przesadzasz..

Ycraft najgorsze co moze byc..

mineserv tani.. Nie pamietam jakie to ceny dokladne teraz..

Cześć.

Opublikowano

A ja mówię, że założenie konta bankowego jest darmowe i koszt za taki serwer o wiele się zmniejsza :D Za 30złoty na mineserv jest 20 slotowy :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

A ja mówię, że założenie konta bankowego jest darmowe i koszt za taki serwer o wiele się zmniejsza :D Za 30złoty na mineserv jest 20 slotowy :)

A Ty w jakim banku masz konto?

Jesli jeszcze nie ma 18 ;)

A Ty w jakim banku masz konto?

Jesli jeszcze nie ma 18 ;)

Cześć.

Opublikowano

Ja mam w bgz.pl założyłem z tatą. Właściwie potrzebne był tylko jego podpis, a resztę ja sam załatwiałem. Do tego jest wiele kont internetowych, które nie potrzebują nawet zgody rodziciela

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...