Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emperius.pl [Dedyk]

divad123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIe masz dowodów ;((

..

A tak pozatym ile jeszcze będize oFF ..?

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam servera.Dobry na pare pierwszych dni , jednak jak juz osiągniemy 250...masakra.Wojny dalej bugnięte , Divad ma w dupie cały server , jedynie Gruby coś robi.

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem ale biegnę se przez m1 i mi wyskakuje tam w czacie ktoś tam coś próbował i loguje się na to konto i pisze że hasło o,o nikt pasów moich nie znał .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Do kosza z tym serwerem . Powodów jest masa tak jak z miesiąca na miesiąć nie płaci technikom gdyż odchodzą wtedy serwer jest w opłakanym stanie nie polecam go.

Opublikowano

Serwer off do odwołania. Podobno ma być włączony dopiero 2 stycznia, inni mówią, że będzie włączony, kiedy Divad zapłaci Grubemu za jego "pracę". Niektórzy twierdzą, że nie będzie już on, bo Gruby robi swój serwer i zależy mu tylko na kasie od Divada. Od Grubego nic się dowiedzieć nie można, bo on tak samo komunikatywny jak mumia egipska.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Gruby znowu sie buntuje ze mu nie zaplacil 2 dni temu nie mial zadnego problemu... "do poki (zapomnialem jak sie nazywa HA serwa) mi nie zaplaci serwa nie macie co wlaczac ... " powiedazial Gruby na wolaj ...

dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...