Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włączanie metka z Wi-Fi

madziulka1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam ogromny problem. Mieszkam tymczasowo we Francji i wynajęłam mieszkanie. Ale w mieszkaniu nie ma podłączenia do stacjonarnego więc neta bez niego tu nie załatwię.. Ale właściciel powiedział że można się podłączyć do sieci SFR Public (SFR-sieć komórkowa.. jak u nas era czy plus..) . Wyjaśnił mi że gdy się połączam z Wi-Fi najpierw otworzy mi się strona internetowa SFR i musze tam wpisać login i hasło które mi podał. Wszystko ok pięknie ładnie.. Zasięg perfekcyjny. Moge pobierac bez limitów.. Net też nie muli.. Ale jest problem.. NIE MOGE GRAĆ W METINA.. nie to że jestem no lifem ale szkołę mam dopiero od końca stycznia więc mi się nudzi.. Pobralam serwer i nie dzialal.. Moje stare serwery też . Zawsze wyskakuje : Błąd połączenia z serwerem. Pomyślałam omg.. Chciałam wejść na ts-a ... ERROR.. ;x

Możecie mi jakoś pomóc? Bo ja się zanudzę na śmierć .. ;( Byłabym wdzięczna.

SORY ALE W TEMACIE MIAŁO BYĆ ODPALANIE A NIE OPALANIE.. Pisałam na biegu.. ;/

Bywalec
Opublikowano

Kup własny Internet?

Najlepiej z tym problemem zgłoś się do właściciela, może on zna odpowiedzieć.

Opublikowano

Jakie porty??ja sie na tym nie znam.. Skype działa ale ts i metin nie... To jest publiczna siec ... Ja nie wiem kto tym zazadza ... Pomozcie mi... Zaden z 10-ciu privow nie dziala.. Pomozcie

Opublikowano

Porty są poblokowane. Zwracasz się do administracji z prośbą o odblokowanie lub kupujesz sama neta.

Nie ma na to rady.

Pozdrawiam :)

Bywalec
Opublikowano

Tak.. MAM KURDE IŚĆ DO PREZYDENTA PARYŻA? no ogar.. ;/ i co ja mu powiem? myslicie ze odblokuje? smieszne.. ;x

Możesz zawsze pismo napisać.

Nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

Jakie pismo? i co napisze? umiem? przeciez nie znam sie dokladnie na pisaniu... nic sie nie da/??? na kazdym wi-fi tak jest?

Nie jest tak na każdym wi-fi bo ja gram na wi-fi i nie mam takich problemów.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...