Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stary dobry metin2 . Powrót ?

BezDarny

Stary dobry Metin2 .  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcieliby?cie starego dobrego metina ? Tylko wi?kszy lekko exp i to co na dole ?

• Tak zagra?bym na takim serwerze . Przypomnia? mi si? stary metin2 !
    • Nie nie zagra?bym na serwerze .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja bym chciał zagrać na takim serwerze :) Metin był fajny gdzieś między 2008-2009 rokiem.Później masa nowości zniszczyły tą gre... Pamiętam te lata 2008 ...Brak lvla obok nicku ,stary wygląd miast ,brak atlantydy,brak katakumb ..Ehh jak ja bym chciał do nich powrócić...Kiedy można było tyle frajdy z jednej gry wyciągnąć :D Teraz to moim zdaniem frajdy aż takiej wielkiej nie ma :(

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Teraz każdy płacze że się nie da grać w metina i chcą by wrócił stary dobry metin.

Ludzie stary metin2(czy z przed 4 lat) już nigdy nie wróci.Dlaczego??,odpowiedź jest prosta tą dobra atmosfera metina z dawnych lat stwarzało to że ludzi nie ogarniali tej gry,były tak zwane 'noobskie' czasy.Kiedyś eq +7 to było coś,chodziło się w 6-7 osobowe PT na orki i się czasem padało.

Jakiego byście serwa nie otwierali to stary dobry metek nie wróci.

Dam tu przykład s26 otowrzyli go i po upływie 2 tygodni już byli gracze z 75lvl +,a po mięsiącu były już stalki +9.

Musimy się z tym pogodzić że stary dobry metek nie wróci.

Pozdrawiam.

Opublikowano

tez bym zagral, ale nie wiem ile ludzi dokladnie by gralo, najlepiej serwer medium, ale taki nieprzesadzony, zeby bylo troche trudno i 120lv max, na takim to chetnie bym zagral, ale twoj pomysl tez dobry ^^

Opublikowano

A WIĘC TAK !

DZIŚ JUŻ ZA DUŻO WIEMY O TEJ GRZE I

TO SIĘ ROBI NUDNE, Ahh te czasy z 2007 roku, które nie wrócą :)

Kiedyś było się Noobem, ale gra bawiła i uczyla xD

pierwsze znajomości.... pierwsze PT na BO, Noobienie na DT, zwiedzanie map.

A teraz? nakurwianie w katakumbach !

Opublikowano

Stare lata i tak nie powrócą :(

Dokładnie, mimo że chętnie na czymś takim zagram, to powiem Wam że to już nie będzie metin2 z 2008 roku :P Już każdy będzie wiedział jak grać, jakie bony, co lepsze, jak skile. Nikt nie będzie biegał ze skillami po równo, nikt nie będzie miał 3 lvla konia na 40 lvlu, nikt nie będzie ubijał królowej w 5 osób :)

Opublikowano

Osobiscie pogralbym sobie na serverze takim jak kiedys novamt2 99 lvl max stalki bron na 95 max bez rosek za to z winami kwiatu brzoskwini to byl serwer... Bez winek ta gra na wojnach jest zalosna

Opublikowano

Stare czasy nie wrócą, nie uda Ci się ich przywrócić bo wszyscy wiedzą jak rozdawać skille, staty, bony etc. Jest naprawdę dużo hardów i pare z nich jest bardzo popularnych np.:

-balmora

-ravia

-balantia

-dreneor2

Proponuje Ci otworzyć serwer medium z większą nutką easy(bez eq z painta). To tyle z mojej strony.

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Hah . Kolego ... Tu tak nie będzie. Prawdopodobnie będą nowe mapy + Nowe npc'ty rozmieszczone na nieznajomych mapach . + Dodane nowe mobki na wszystkich mapach .

Jakie są - ? Takie = Nie wiadomo ile czasu to zajmie .. ;/ Nie obiecuje że do powstanie ale tak planujemy .

Teraz mówię że rozpoczynam prace nad serwerem ;P

Opublikowano

Był już Metin2World- po wszystkich potknieciach- tzn. 4 razy serw startowal 30 razy byl offline 3 cofki było.

Grało ciąle 300 graczy.

Więc myśle ze jak byuś zrobił taki serwer 1k+ by się urzymywało ;)

Oczywiście jak byś go dobrze zabezpieczykl i bez bugów

Opublikowano

Widzę że macie dużo pomysłów . Zrobiłem stronę . Do czego ? Chciałbym abyście tam weszli i podawali swoje propozycje na serwer metin2 . Czekam na wasze propozycje .

Link do strony :

http://enethia-pomysly.xaa.pl/

Dla moda :

To nie jest żaden nowy serwer . Jest to strona gdzie macie pisać swoje pomysły . To nie jest inne forum które konkuruje z innymi . To nie jest nowe forum otwarte o serwerach,grach komputerowych itp ! Więc proszę nie usuwać działu ani zamykać . Dziękuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...