Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2 BOB

matix234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od niedawna zacząłem używać M2boba i jak do tej pory nie mam do niego wiekszych zastrzezen lecz irytuje mnie od poczatku jedna rzecz. Po odpaleniu botow po kilku minutach na jednej z postaci wyskakują ???????????? i gra sie wylacza i wlacza od nowa. potem ta sama czynnosc powtarza sie na innych kontach. po jakiejs godzinie do 2 gdy wchodze na kompa na ekranie widac 2 okna metka do logowania i wszystkie postacie sie zacinaja. mial kto kiedys taki problem? reinstall metka nie pomaga. czekam na odpowiedz.

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że każdy tak ma? Jeżeli ktoś kto to czyta uzywa M2Boba niech powie czy ma z nim problemy ze się wyłącza po jakims czasie :) Z gory dzieki

Opublikowano

Czyli mam rozumieć że każdy tak ma? Jeżeli ktoś kto to czyta uzywa M2Boba niech powie czy ma z nim problemy ze się wyłącza po jakims czasie :) Z gory dzieki

Również tak mam. Nie naprawisz tego, jedynie możesz się zgłosić do Supportu :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...