Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka Zapowiedź Serwera [2012] [Koniec Świata] [Szukam ekipy] [Szukam sponsora] [Szukam grafika i fabulatora]

RioProject

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie do ekipy Admin

Imię:Sebastian

Nick:MrJoJo

Premium:Nie mam zamiar kupic

Micro:Tak

Staż:od alpha 1.2

Znajomość języka polskiego:8 nie bede kłamał mam dyslekcje

Możliwość składek:Niestety nie poniewaz oplacam server cs , gta samp

Dlaczego ja:Miałem 3 servery pracuje własnie nad 4 byłem adminem na wielu serverach gracze mnie lubili programuje wlasne gry robie strony do gier dla servera z checia zrobie na server moge zalatwic wielu graczy znam sie na wielu pluginach

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy

lub diamenty jak zareagujesz

dasz mu je czy nie uzasadnij

swoją wypowiedź:Nie gracz i admin ma regulamin ja mam jedna zasade grcz prosi o itemy dostaje ostrzenie

Opublikowano

Witam Serdecznie .. Chcę Złożyć podanie na 2 rangi a mianowicie na administratora oraz fabulatora[na 2 bo np ja sie w 1 nie sprawdzę to 2 może tak ]

Tak więc Przechodząc do tematu... Na początek może sprawa orto tak więc Ocena:X/10 czemu x poniewasz sie nie oceniam

:) uważam że nie powinienem sie sam oceniać bo jak sie ocenie to coś sie nie zgadza[równie dobrze mogę napisać 10/10 co nie może być prawdą nie wiadomo] sam sie przyznaje że orto nie jest u mnie prefrkcyjne powiem nawet że jest całkiem do dupy( mam coś jak typowy leń ). Mam na imie Adam .. i mój wiek wynosi 14 lat.... tak nie jest to zaciekawiająca cyfra ale przecież każdy miał tyle w swoim życiu musi i nie da sie tego ominąć a i jeszcze w sprawie zachowania : nie określa się tego po wieku lecz po np obserwowaniu patrzysz co osoba robi i oceniasz a nie pisze bodajże 10 i nie ogar dziecko[kurwica mnie bierze jak takie coś widze :angry: ] ale spowrotem do tematu premium nie posiadam o zaczęcia gry czyli 1.3 beta ale bo ja wiem tak 1.0.0 .W sprawie Sprawnego HeadSet naturalnie mam oraz komunikatory takie jak, ts3, skype.Gdy Gracz Się pyta o itemki to mu odpowiadam normalnie nie spadaj lecz np Przykro mi "nick" ale nie dajemy itemków,,, sorki ale serwery są po to by grać i zdobywać i nie ma po za spawn blokady edytowana terenu z powodów abyś mógł budować lub wydobywać... ( napisał bym w mniejszej formie bo sie nie mieści.. ale piszę to co myślę. Dlaczego ja ym.. tak bez kłamstw nie wiem czemu ja to wasz wybór czy mnie przyjmiecie ale raczej jak poszukujecie ekipy to potrzebna pomoc... zazwyczaj tak jest.... tak więc jestem w stanie pomóc w każdej rzeczy dotyczącej minecraft! np edycji pluginów tworzeniu launchera lub moda/plugina [z tworzeniem nie jest perfekcyjnie poniewarsz się uczę dopiero javy ale coś umiem...] tak więc Wasz wybór . i tera ostatnia rzecz czyli składki na co podpowiadam prosto i normalnie nie .... powód nie mam kasy fak dużo ludzi nie ma kasy ale jest to takie powód że nie mam skąd .. jeszcze :D

Fabułę widzę tak : Startujesz naturalnie na spawn lecz spawn to nie spaw lecz więzienie po wybuchy apocalimsy/nuke wszystko oczewiście zniszczone zarośnięte i tp.. [na sapwn tak na początku nie ma nic regulaminu to 1 razowy sapwn według mojej wizji] wyruszasz na poszukiwania [za zanakiami jakie będą np wełna co będzie pisać] szukasz ostatniego schronienia i tak sie dowaidujesz że wybuchła 3 wojna światowa o godz 21.00 dnia 2012.12.24 [czas serwa 2056 Rok Po obudzeniu się] ty straciłeś przytomności po spadnięciu bomby niedaleko ciebię myślano że przemieniłeś w mutanta[zombi] rodzina twoja umarła z powodów zombi wieku [twój wiek sie nie zmienił 20 lat] i dalej już nie będe pisał bo to chyba nie napisze całej fabuły serwa jaka by była ale powiem 1 mam dużo w zanadrzu jeżeli chodzi o apocalipse i to wszystko na specjalnym textutepack i pluginami specjalnymi pod to i być moze modami co będzie raczej pewne.

więc to koniec mojego bazgrania liczę na pozytywne myśli

Ps. to podanie liczy się na 2 tak odrazu..

i mam nadzieję że nie zadużo tego

Opublikowano

Podanie do ekipy Grafik:

Imię:jakub

Nick:kaju61

Premium:Tak/Nie

Jakieś obrazy związane z końcem świata [Ekipa przeszuka internet tutaj plagiat niema szans!]:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...