Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gowgame-najleszpa Gra!

adej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrze na to i płaczę z bólu.

NIKT, ale to nikt tam nie banuje bez powodu. Można nawet sie zabijac (pk) i nie dostaniecie kicka.

To nie jest gra na Elysium ani na innym sshicie, to specjalna wersja XW ;].

Sprawdzilem liste banów i ŁŻECIE po prostu łżecie, jak nie chcecie by grali w GowGame to napiszcie że jest głupie a nie kłamiecie ;(.

Tworząc Gow'a chodziło mi o to by to była gra która bawi, śmieszy i wciąga a nie powala grafiką czy coś. Całkiem niedawno temu była "inwentaryzacja" i wiele rzeczy jest nowych.

Dzieci, jak nie znacie się na grach to idzcie napierdalać w Panfu albo w Timika bo żal mnie ściska jak takie rzeczy widzę.

Projekt jest od maja, od października na dedyku. I to JA pierwszy zrobilem GowGame , a teraz pracuje nad Gowem ekipa 4 osób która tylko dopieszcza grę i wkurwia się maksymalnie jak widzi takie posty jak np, " gupie" albo "panfu lepsze". Panfu nie ma takiej atmosfery jak GowGame, nie mozna expić, imprez robić, domów kupować i wiele innych ;].

Pozdro

Zanim napiszesz, pomyśl : *

Jestem Muzykiem - http://www.jamendo.com/pl/artist/Chippy

O ty muzyku, urwiesz mi od minijacka xD

Mój avatar - to jestem ja , w słuchawkach - a nie żadne "dziecko ne0". Jestem seksi.

Opublikowano

Lol wy wogole jestescie jacys dziwny Oo

Ja jebie napracowali sie kolesie bo to i tak jest czas wlożony w ta gre

A wy pocisneliscie ziomqowi ze szkoda gadac -,-

Boszeeee znowu ta Tibia

Lol ?! To jest gra jak kazda inna .... tak samo moglbym powiedziec ze jak grasz w bo ja wiem Hmmm .... Metina o !

Ze jak grasz w metina to kurwa idziesz na podworko z patykiem albo czyms i napierdalasz nim jakiegos napotkanego psa ?!

Bo ja tego nie oganiam wogole

ichigonapisblb.png

Opublikowano

co wy chcecie to wyglada jak tibia a tibia jak wiadomo to super gra (jak komputer na który ja wgrano znajduje sie 4 pietra w dol pod ziemia )wiec sobie zagram dla odstresowania:P

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...