Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] kBot - konfiguracja

TheCCAY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem ostatnio licencję kBot GG.Chciałem się doradzić, jak ustawić ustawienia w nim, aby dużo urki leciało (6-7k). Czytałem, że niektórzy tak mają, jeśli są takie osoby to prosiłbym o podani swojego sposobu (i konfiguracji). Pozdrawiam.

Opublikowano

Zalezy od :

Serwa

Ilosci LF4 / Irków na 16 lvl

Oczywiste jest to ze jak walisz z x1 10k to wiecej uri nabijesz niż jak walisz 5k

Ja polecam jak nie masz full havoc to

1-4 Leonov 2 Full Speed szewron :)

Raz sprawdzałęm u siebie na kompie ze w 8 minut 1k uri Ale to wiesz był fart :) a raz patrzyłem to było 30 minyt 1,5 k uri Serwer PL1

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gram na PL2, EIC. Na mapie 2-4 mam ustawione bicie alienów, ale przez to nie zdąża zbierać skrzynek :/. Lvl mam niski, bo 11 :/.

PS: Co to jest ten szewron?? :D

Opublikowano

50 % wiecej na rakiety :)

jak na 1 gali jestes i leonkiem to jest + duży na rakiete ja wale saimona :]

oj to jak ty masz ustawione mi bije alieny i zbiera boxy :)

Licze na Like bo odrabiam -44 like :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

U mnie w Opcjach zaznaczone mam Skrzynki bonusowe, Niszcz alieny: Streuner, Lordakia, Saimon, Mordon, i Naprawiaj po zniszczeniu. Tyle tych alienów jest że w 15 minut 1 energię do wrót :/.

EDIT: Wyszło mi na godzinę ok. 2k urki. Niestety tak mało, ale chyba dlatego, że latam z 1 LF-3, 1 LF-2, a reszta MP-1 + 3 flaksy. Muszę na tym podbić trochę, myślę że szybko FE zdobędę :P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...