Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bug BANKU -XenoxMT2

metiux98

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziła jeszcze ?

Jak tak to jak to zrobic napiszcie jakoś dokładniej bo nie kumam napiszcie najlepiej tak:

seon-hae>ban> i tak dalej

dam lajka

Opublikowano

No i co mam dawać SEON<BANK<ANULUJ<ANULUJk i tak w kółko dopóki się nie zguguje czy jak .Bo nie Kminie tego .Pomoże ktoś ??

Opublikowano

No i co mam dawać SEON<BANK<ANULUJ<ANULUJk i tak w kółko dopóki się nie zguguje czy jak .Bo nie Kminie tego .Pomoże ktoś ??

klikasz na seona>bank>i tu jak klikniesz anuluj to ci się wyswietli przelew a jak na przelew to jest jak anuluj(ikonki są pozamieniane). i tak w kółko do zbugowania

Opublikowano

dostałem dużo wiadomości w związku z filmikiem do tego..."może" w piątek nagram i wrzucę :D

Opublikowano

Heh , ja wam powiem tak , Jeden pisze "dziala" ( To sa koledzy autora tematu ) a normalni pisze Nie dziala , prawda jest taka , czy tego chcecie czy nie , pewnie z 20 hejtow bd miec , ale coz , B U G N I E D Z I A Ł A <<< !!! i szczeze powiedziawszy , watpie , ze jakikolwiek bog na SM dziala...

Opublikowano

Działa działa działa przydatne dzięki ;], bug oczywiście polecam.

@up jak się nie wie jak robić to tak jest "no ogar"

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa ale nie moge przelać

nwm czy nadal.. ale zeby przelac trzeba bylo kliknac anuluj zamiast wykonaj przelew

zaproponujcie mi na pw jakis program do nagrywania to nagram filmik ;d

Opublikowano

Działa jeszcze.??

Fraps.

nwm czy nadal.. ale zeby przelac trzeba bylo kliknac anuluj zamiast wykonaj przelew

zaproponujcie mi na pw jakis program do nagrywania to nagram filmik ;d

Opublikowano

Wy nawet najprostszych rzeczy nie rozumiecie... Klikamy na Soena klikamy bank wpłacamy na konto 1kkk yang... (1000000000).Jak wpłaciliśmy zamykamy i teraz klikamy tak Seon bank i patrzymy czy nam sie przestawiło YANG-Z SM jesli sie zbugowało to bd miec 1kkk SM zamiast 1KKK yang.Potem jak sie zbugowalo logujemy druga postac i z tej pierwszej postaci na ktorej bugowalismy przelewamy SM na ta co zalogowalismy.

Ps. Żeby przelać Sm należy kliknąć ANULUJ a nie WYKONAJ PRZELEW..

Najnowsze hacki Metin 2 i nie tylko !!! Każdy hack jest przeskanowany i nie ma żądnych wirusów !! Zapraszamy do rejestracji i testowania !!!

<a href="www.zarabiamtu.cba.pl">Zapraszam !</a>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...