Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego słuchasz ?

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słucham muzyki.

Nie mam ulobionych, słucham tego co mi wpadnie w ucho :)

http://youtu.be/fWNaR-rxAic"]http://youtu.be/fWNaR-rxAic

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

to co wpadnie w ucho

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Tych dwoch slucham pol roku i sie nie nudza:

Coldplay- Viva la Vida,to misie nigdy nie znudzi, kiedy nikogo nie ma w domu to podczas sluchania spiewam, a wlasciwie dre sie razem z wokalista: I USE TO RUULE, THE WOORRLLDD!! :D

oraz piosenak, ktora nie jest "prawdziwa muzyka" ale nie moge sie od niej oderwac:

Black Eyed Peas- Just can't get enough

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Czy naprawdę nikt tutaj nie wie czym jest legendarna muzyka z lat 80, 70 i ciut 60 ? Rolling Stones ? Brian Adams ? Wrzucając do worka z napisem 'muzyka' Beatlesów i (z pełnym szacunkiem) jakieś electro, ech - szkoda słów. Poza ukochanym Queenem lubię pojedynczy kawałek:

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Rap, Hip-Hop ;>

Wytłumaczysz mi jak można słuchać hip-hopu, skoro hip-hop to kultura?

Do tematu -

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

a co to ulubiona piosenka o.0

jakoś nigdy nie nazwałem żadnej piosenki ulubioną,

gusta sie szybko zmieniają.

Podstawówka - Eminem

Gimbaza - Jakieś mixy typu "Energy 2000" itp.

Techbaza - Dżem, Metallica, Limp bizkit, Linkin Park, Paparoach, Happysad i wiele wiele innych.

i często wracam na "stare śmiecie" posłuchać piosenek które kiedyś niemal wielbiłem.

Tak więc...

6691-slucham_muzyki.png

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Chata, IOSYS, Hatsune Miku, Yui, Kotoko, Ali Project, Ichigo, Kalafina, Kokia, Ikimono Gakari, Rin Kagamine, Itou Kanako, Rita, Dj Satomi, Cascada, Asian Kung-Fu Generation, REDALiCE, Wada Kouji, Zun, Mago de Oz, SUN & LUNAR, Nana Mizuki, Horie Yui, An Cafe, Innocent Key, Katakiri Rekka, Eufenius, DJ Sharpnel, Nico Nico Douga. To tak mniej więcej nie będę wszystkiego wymieniał bo się nie zmieści i mi się nie chce ;/

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...