Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Eteria.pl | Skrzynie oraz Kufry !

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up I bardzo dobrze !

Piotrek masz przyjemny i śmieszny głos. Zagram na pewno !

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

Dobry serwer ;). Zagram. Czekam na next video.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Mam kilka mam nadzieje że nie stresujących pytań :)

1.Czy planujecie wprowadzić system osiągnięć ?

2.Jak z ulepszaniem itemów ?

3.Czy macie zamiar wprowadzić swoje dungeony ?

4.Jak bedzie wyglądać resp mobów oraz metinów i bossów.

5.Maksymalne kd ?

Z góry dzieki i pozdrawiam :)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

1. Jest to możliwe, pomyślimy nad tym. Wiadomo po starcie serwera może wyjść update właśnie z tym systemem. Mamy w pełni działającego Autopatchera.

2. System ulepszeń : Zbroja z Czarn.Stali ---> Zbroja z Nieb.Stali --> Zbroja z Astralnej Stali ( jest to zbroja z bety)

Bojowy Miecz ---> Miecz Trytona ---> Astralny Miecz ( jest to miecz z bety )

Wprowadziliśmy tzw. Nazwy Setów, ale o tym w następnym filmie :]

3. Mamy już 1 swój, katakumby działające , komnatę V3, wiadomo będą wprowadzane z rozwojem serwera.

4. Resp metinów jest powiększony - dla przykładu normalnie w m2 mamy 3 metki zazdry , u nas będzie ich około 5/6 , aby łatwiej wam zdobywało się księgi/ kufry.

5. Maksymalne KD +5 , dlaczego nie +6/7 , bo nie widzimy sensu w kd, które daje ponad 250 defa , a to same kd.

Dodam od siebie, że posiadamy również nowe rudy, biżuterię, hełmy, tarcze.

System petów, który na pewno wam przypadnie do gustu

Sytem kostiumów

I wiele wiele więcej, ale wszystkiego będzie się dowiadywać na facebooku lub w filmach.

Opublikowano

Przedstawiliście coś co jest prawie na każdym serwerze tylko że o innej nazwie. Może pokażcie nowości jakie będą?

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

To że niektóre rzeczy są na każdym serwerze nie znaczy, że wszędzie jest dopracowane, przykład skrzyń ucznia z Balantii, czy kamieni duchowych. Czy serwer musi mieć jakieś super nowości, aby był grywalny? Wydaje mi się, że nie. Wiadomo nowości są dobre, ale bez przesady dodając 100 broni z painta.

Opublikowano

Ja nie mówię o broniach, tylko ogólnie. Wg mnie nawet nie ma po co pokazywać takich skrzyń et cetera, nowością może być nowy dungeon autorski który został napisany przez was, może być to jakiś system, albo coś... jakaś fabuła itp.

Skrzynie jak skrzynie, a akurat o balantii nie mówiłem, to że oni mieli nie dopracowane to ich problem.

PRZESTAŁEŚ GRAĆ W CABALA NA SERWERZE MERCURY I NIE MASZ CO ZROBIĆ Z KONTEM?

ZAMIEŃ JE NA PRO KONTO METIN2 SERWER SOLAR O ŁĄCZNEJ WARTOŚCI 450ZŁ!

LUB ZAMIEŃ ZA 3KKK ALZ NA MERCURY!

Opublikowano

Ja to tak odebrałem, mamy kilka rozwiązań autorski min. Fabułę, pamiętajcie, że te jest 1szy pełnoprawny odcinek, więc musieliśmy pokazać podstawy właśnie.

Opublikowano

Ja nie mówię o broniach, tylko ogólnie. Wg mnie nawet nie ma po co pokazywać takich skrzyń et cetera, nowością może być nowy dungeon autorski który został napisany przez was, może być to jakiś system, albo coś... jakaś fabuła itp.

Skrzynie jak skrzynie, a akurat o balantii nie mówiłem, to że oni mieli nie dopracowane to ich problem.

W obecnym czasie większym znaczeniem i kluczem do sukcesu jest odpowiednie dopieszczenie servera tak, żeby wszystko było dobrze ustawione i najwazniejsze żeby nie było bugów no i stabilność servera żeby nie był w większości czasu od powstania off, dlaczego to jest najważniejsze ? a bo większość startujących obecnie serverów ma właśnie z tym problem, nie pamietam żeby ostatnio wyszedł jakiś server dopracowany, stabilny i bez bugów.

beztytuuacf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...