Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[10 slotów][Dedyk][WL]Kanciasta Wiocha

Speedee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2x up dodani

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick-Perspektywny

Wiek-13

Skype[TAK/NIE]-Tak

Dlaczego chcesz zagrać?-Lubie serwery tego typu nie griferuje a na takich serwerach jest bardzo fajna atmosfera!

mca.png

Opublikowano

Dlaczego ja:Nie grifuję, lubię serwery z małą ilością slotów np 10 a nie 500-600.

Mój nick to: Farmerowy..

Opublikowano

3 x up dodani!

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Nick-nuknuknut

Wiek-14

Skype[TAK/NIE]-tak

Dlaczego chcesz zagrać?-nowy typ rozrywki chcę się wykazać

5bdfab3193c618c13343fe33e04ada93.jpg

Zdejmijcie mi parę procentów ja tak się staram :) Yyy Baton ?!

Opublikowano

Nick-Mr_mudzynek12

Wiek-13

Skype[TAK/NIE]-NIE

Dlaczego chcesz zagrać?-Chce zagrać na tym serwerze, ponieważ lubię serwery tego typu i nie jestes grieferem

Opublikowano

Nick- BigeeYeah

Wiek- 18

Skype[TAK/NIE]- Tak

Dlaczego chcesz zagrać?- Ciekawią mnie tego typu serwery, dawno już nie grywałem na WL'owych serwerach. Mam nadzieję że atmosfera będzie przynajmniej dobra.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz

Że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych

Tylko są ci pozamykani w zakładach

I ci, którzy nie zostali przebadani"-Słoń

Opublikowano

5x up dodani

Opublikowano

Nick- Skc_Hunter (z _)

Wiek- 14

Skype[TAK/NIE]- Tak

Dlaczego chcesz zagrać?- Bardzo lubię serwery tego typu. Ten serwer bardzo ciekawie się zapowiada i wydaje sie, że będzie działał dłużej. Chcę zagrać i poznać nowych ludzi, z którymi można grać bez końca.

Opublikowano

Nick- Skc_Hunter (z _)

Wiek- 14

Skype[TAK/NIE]- Tak

Dlaczego chcesz zagrać?- Bardzo lubię serwery tego typu. Ten serwer bardzo ciekawie się zapowiada i wydaje sie, że będzie działał dłużej. Chcę zagrać i poznać nowych ludzi, z którymi można grać bez końca.

/dodany

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Nick-PanSidor

Wiek-19 lat

Skype[TAK/NIE]- TAK

Dlaczego chcesz zagrać?-Chce zagrać ponieważ szukam serwera ktory nie padnie po miesiacu lub 2 dniach, noi aby byla stala ekipa.

Opublikowano

Nick - Anakonda016

Wiek- Niestety tylko 12, lecz ważne jest to, żeby ogarniać.

Skype[TAK/NIE] - Tak

Dlaczego chcesz zagrać? - Ponieważ bardzo lubię tego typu serwery, i myslę, że się nadaję. Oczywiscie mam swoje konto na YouTube, na którym bym nagrywał z tego serwera jeżeli mogę. Mam 150+ widzów. Oraz chciałbym powiedzieć, że jestem uczciwy, nie kradnę, jestem chętny do pomocy itd. Posiadam Minecrafta Premium.

Opublikowano

Nick-Kapi06_PL

Wiek-13

Skype[TAK/NIE]-Tak Mogę nawet podać.

Dlaczego chcesz zagrać?-Ponieważ dawno szukałem długo takiego serwera aby zagrać na nim.I w końcu znalazłem taki serwer.Bardzo bym chciał na nim grac,jestem sympatyczny i nie grifuje.

Opublikowano

Nick- MaruT

Wiek- 16

Skype[TAK/NIE]- TAK

Dlaczego chcesz zagrać?- Chcę zagrać na tym serwerze ponieważ jest to bardzo dobry rodzaj rozgrywki. Dzięki niemu mogę poznać wielu ogarniętych ludzi jak i stworzyć zgraną ekipę. Jestem graczem w 100% uczciwym, nie griefuję, nie cheatuję.

Opublikowano

Mozna mnie odbanowac Nick Remessis

Dostalem bana za grief -nw czemu takie cos za to ze polozylem cobbla w domku komus ? za to ze zniszczylem spawner ktory 1 zauwazylem ?

Szybkie Szukanie spawnerow- w wodzie jest kanion i opuszczona kopalnia wiec jak tam kopalem to mam prawo wiedziec gdzie jest i gdzie sa spawnery .

Pyskuje- Ciekawe czemu jak nic nie zrobilem i nic nie powiedzialem zeby obrazic admina ani sie z nim klocic ... poszlo o ten spawner : O

Wiec prosze o unbana Remessis Pozdrawiam

Opublikowano

serwer nie powinien nawet w nazwie miec masakra. Wszystko z cobla, jest komenda lwc, Spawn bez sensu z bedrocka. Wyspa nie ma ograniczen mozna buydowac daleko na morzu od wyspy. Totalna beznadzieja.

Opublikowano

Nick-SayerPL

Wiek-Prawie 14

Skype[TAK/NIE]-TAK

Dlaczego chcesz zagrać?- Ponieważ lubie takie serwy na których niema 10 latków ;p

1390144171-U592769.png 

Opublikowano

Nick-SayerPL

Wiek-Prawie 14

Skype[TAK/NIE]-TAK

Dlaczego chcesz zagrać?- Ponieważ lubie takie serwy na których niema 10 latków ;p

/dodany

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Nick- spokim

Wiek-14

Skype[TAK/NIE]-TAK

Dlaczego chcesz zagrać?-Bo lubie serwery tego typu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...