Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[10 slotów][Dedyk][WL]Kanciasta Wiocha

Speedee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Mervin

Dlaczego chcesz zagrać?: Chcę zagrać, bowiem nie grałem jeszcze na dobrej kwadratowej masakrze. Poza tym nie niszczę budowli innych i nie uznaję cheat'ów. Być może będę nagrywał z serwera. Proszę nie patrzeć na mój wiek, który - jak wiadomo - jest tylko liczbą. ; )

Opublikowano

Nick: Mervin

Dlaczego chcesz zagrać?: Chcę zagrać, bowiem nie grałem jeszcze na dobrej kwadratowej masakrze. Poza tym nie niszczę budowli innych i nie uznaję cheat'ów. Być może będę nagrywał z serwera. Proszę nie patrzeć na mój wiek, który - jak wiadomo - jest tylko liczbą. ; )

/dodany

Zastepuje na chwile adma

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Zapraszamy

Może jut­ro przyj­dzie szyb­ciej, gdy zaczniemy żyć te­raźniej­szością i przes­ta­niemy się mar­twić o przyszłość.

Opublikowano

Nick- Shuzo

Wiek- 14 lat

Skype[TAK/NIE]- Nie

Dlaczego chcesz zagrać?- Chciałbym zagrać ponieważ dawno sobie nie grałem na serwerze tego typu a zazwyczaj na serwerach tego typu można poznać ciekawych ludzi oraz dobrze się bawić. Jestem kulturalną osobą lubiącą grę z innymi i mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

Opublikowano

up dpdany

Zapraszamy na serwer

Znawca
Opublikowano

Nick- goldpliz

Wiek- 15

Skype[TAK/NIE]- TAK

Dlaczego chcesz zagrać?- LUBIE TEGO TYPU SERWERY CHYBA NAJBARDZIEJ. W DODATKU NIE GRIEFUJE, NIE KRADNE, NIE WYZYWAM

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

4x up dodani

Nowicjusz
Opublikowano

Nick- KamyL

Wiek- 15

Skype[TAK/NIE]- Tak, również TS

Dlaczego chcesz zagrać?- Chcę zagrać, bo już rzygam tymi serwerami FB gdzie się wbija, buduje chate i ktoś niszczy.. Mam nadzieję że tutaj jest i będzie fajna atmosfera i nie będzie takich sytuacji że coś komuś ginie czy coś w tym stylu. Czekam na pozytywną opinie ;p

Opublikowano

Nick- KamyL

Wiek- 15

Skype[TAK/NIE]- Tak, również TS

Dlaczego chcesz zagrać?- Chcę zagrać, bo już rzygam tymi serwerami FB gdzie się wbija, buduje chate i ktoś niszczy.. Mam nadzieję że tutaj jest i będzie fajna atmosfera i nie będzie takich sytuacji że coś komuś ginie czy coś w tym stylu. Czekam na pozytywną opinie ;p

/dodany

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Nowicjusz
Opublikowano

Nie polecam serva, jakieś dziecko cały czas zabija.. nie żebym miał zaraz płakać, ale atmosfery fajnej to tam nie ma. Milej gry

Opublikowano

uo dodany

Opublikowano

Nick-matis00

Wiek-12,9 [ na początku stycznia mam urodziny ]

Skype[TAK/NIE]- TAK

Dlaczego chcesz zagrać?- : Po 1 . Interesują mnie servery tego typu !

Po 2 Jestem ogarnięty i mam dobro ortografie . Po 3 Chcę grać na serverze który nie upadnie po kilku dniach

matise00.png

Opublikowano

3x up dodani

Zapraszamy

Opublikowano

Nick-TomeK1770

Wiek-13

Skype[TAK/NIE]-Tak

Dlaczego chcesz zagrać?-Szukam servera na ktorym nikt nie giferuje mozna sobie pogadac z innymi, wogole lubie takie servery i chcialbym na takim grac

Opublikowano

dodany

Opublikowano

Nick-Alter

Wiek-13 prawie 14

Skype[TAK/NIE]-TAK

Dlaczego chcesz zagrać?-Lubie takie serwer a tne wydaje sie fajny bardzo prosze!Chce sobie pograc na luzie

Opublikowano

Nick-Alter

Wiek-13 prawie 14

Skype[TAK/NIE]-TAK

Dlaczego chcesz zagrać?-Lubie takie serwer a tne wydaje sie fajny bardzo prosze!Chce sobie pograc na luzie

/dodany

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Nick-Gawron

Wiek-13 lat

Skype[TAK/NIE]-TAK

Dlaczego chcesz zagrać?-Ponieważ chciałbym bardzo dostać się na kwadratową masakrę ale jest tyle osób że szansy są naprawde małe.chciałbym spróbować zagrać na serwerze typu kwadratowej masakry ponieważ mógłbym go promować na youtube reklamować a także nagrywac z niego filmiki i polecać go dla kumpli.Chcę tutaj grać też dlatego ponieważ jestem ogarnięty i pomocny i zawsze lubie pomagać.

bartek19623---18.png

Opublikowano

Nick-Gawron

Wiek-13 lat

Skype[TAK/NIE]-TAK

Dlaczego chcesz zagrać?-Ponieważ chciałbym bardzo dostać się na kwadratową masakrę ale jest tyle osób że szansy są naprawde małe.chciałbym spróbować zagrać na serwerze typu kwadratowej masakry ponieważ mógłbym go promować na youtube reklamować a także nagrywac z niego filmiki i polecać go dla kumpli.Chcę tutaj grać też dlatego ponieważ jestem ogarnięty i pomocny i zawsze lubie pomagać.

/dodany

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Opublikowano

Admine pisze podanie za brata bo on nie moze cos napisac go.

Nick:Jonasz_Tyrlik

Dlaczego chcesz zagrać:Jestem ogarniętym graczem pomagam i nie troluje.Lubie takie serwery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...