Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nostale SE

_RangeR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wlasnie skoczylem gre z NosTale PL zastanawialem sie nad UK oraz SE i dostzlem do tego ze wole SE... i mam kilka pytan :

1)Jaki job cza miec na sp 1 Oraz 2 Oraz 3 Oraz 4 Oraz 5

2)Jak sie rejstruje podaeje KSSN to jak je podac ? w sensie jest cos takiego Pudelko potem obok pudelka nasepne nie zbyt kumam...(To nie proszenie o KSSN tylko prsozeni o Jak podawac KSSN na rejrstacij)

3)Czy z kamyka mozna wybrac SP5 ? Bo podobno wolo

4) Jest spolszczenie do Nostale SE ? (Na Jenzyk Angielski Najlepiej Ale polski tez moze byc)

5) GLACERON Lepiej byc Demonem czy Aniolem ? (Gdz sa wieksze lvl)

6)Upanie Sp

Czyli NP

21j = od +1 do+5 ?

41j od +6 do 10?

51j od +11 do +15 ?

Oraz zanim zaczne grac chodzij mi o ceny kilka itemkow

Piora Aniola

Anctek

Sin +10

Deskorolka / Tygrysek w Perle

Pudlo SP

DZIEKUJE ZA WYSILEK ORAZ Sorka za ortografie

Opublikowano

1. Nie potrzebujesz profesji aby założyć kartę, wystarczy, że masz 30 poziom. Gdy ulepszysz kartę na +1, musisz miecz 40 poziom aby ją założyć, na +5 50 poziom i tak dalej.

2. To pierwsze "pudełko" to koreańskie imię (jest podane na listach zazwyczaj obok kssn) a dwa kolejne to dwie części kssn.

3. nie można.

4. nie spolszczaj gry bo zjebiesz całego klienta, najlepiej graj na oryginalce.

5. Bądź aniołem (zazwyczaj to my górujemy na glacy nad demonami)

6. Nie potrzeba profesji tylko Lv.

Pióro Anioła - 20-23k

Ancek - 3,4kk

Sin +10 - 19-20kk

Deskorolka / Tygrys - nie wiem ale coś koło 40kk

Pudło SP - 10kk

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

1. Nie potrzebujesz profesji aby założyć kartę, wystarczy, że masz 30 poziom. Gdy ulepszysz kartę na +1, musisz miecz 40 poziom aby ją założyć, na +5 50 poziom i tak dalej.

2. To pierwsze "pudełko" to koreańskie imię (jest podane na listach zazwyczaj obok kssn) a dwa kolejne to dwie części kssn.

3. nie można.

4. nie spolszczaj gry bo zjebiesz całego klienta, najlepiej graj na oryginalce.

5. Bądź aniołem (zazwyczaj to my górujemy na glacy nad demonami)

6. Nie potrzeba profesji tylko Lv.

Pióro Anioła - 20-23k

Ancek - 3,4kk

Sin +10 - 19-20kk

Deskorolka / Tygrys - nie wiem ale coś koło 40kk

Pudło SP - 10kk

Dziekuje za wisiłek i z czego co rozumiem to jak upne sp na +1 to na 10 poziomie moge ją zalozyc ? czyli +2 na 20 +3 na 30 na+4 na 40 moge zalozyc ? czyli max Up to 9 ? 90Poziom ?

Opublikowano

Nie sp robi się na 30 poziomie czyli jak upasz to żeby upnąć na +1 musisz mieć 40poziom . :)

Czyli dobrze mowie na 30 lvl muszisz miec + 0 ? Potem Od 40-50lvl mozna miec +5 czyli m sie nie oplaca wbijac 51j na Dg ? Poniewarz i tak na 50 lvl dopiero Upne ?

Nie chce nowego tematu otwierac wienc mam ptanie do was jeszcze Drogo tam na nostale SE tak szczerze ? Oraz Czy na Nostale SE jak loguje to moge miec Moje IP angielskie czy musze zmienic ? uzywajonc Easy Hide IP na np Korea North ?

Opublikowano

Czyli dobrze mowie na 30 lvl muszisz miec + 0 ? Potem Od 40-50lvl mozna miec +5 czyli m sie nie oplaca wbijac 51j na Dg ? Poniewarz i tak na 50 lvl dopiero Upne ?

Nie chce nowego tematu otwierac wienc mam ptanie do was jeszcze Drogo tam na nostale SE tak szczerze ? Oraz Czy na Nostale SE jak loguje to moge miec Moje IP angielskie czy musze zmienic ? uzywajonc Easy Hide IP na np Korea North ?

Na kartach specjalisty maksymalna profesja to 20 i 100%.

Musisz użyć koreańskiego IP albo FlyVPN'em albo Proxifierem.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Na kartach specjalisty maksymalna profesja to 20 i 100%.

Musisz użyć koreańskiego IP albo FlyVPN'em albo Proxifierem.

A naspiz od jakiego LVl mozna upac do jakiego jak morzesz

bo tylko to wiem

30-40 +0

40-50 +5 Max

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak nie wiem po co tracić czas na jakies Koreanskie gowno tak sie wyraze nie lepiej pograc na PL potrudzić sie a pozniej zarobic..? wybaczcie za Czcionke ; (

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...