Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria na youtube.

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, mam pytanie jaką ciekawą serie filmików można by nakręcić na youtube? tzn.dokładnie z jakiej gry :)

parametry laptop'a na którym bym nagrywał:

Procesor:Intel Core i5 2.27GHz

Karta Graficzna:AMD Radeon 5650 HD 1GB

RAM:4GB ( 3,87 Wolne )

Windows 7

Pozdrawiam :)

random.jpg

Opublikowano

Far Cry 3 Cod BO2 Multi

Wątpię żeby na parametrach które podałem udało się nagrać z miarę normalnymi fps'ami ^^

random.jpg

Opublikowano

Czemu nie? i5 to b. dobry procek ;)

Tylko to jest i5 w laptopie a o ile się orientuje procki z laptopów są trochę mniej wydajne niż te z normalnych komputerów :)

ściągnę dziś BO2 i spróbuje nagrać coś i zobaczyć jak to wygląda :D.

Czekam na dalsze propozycje :)

random.jpg

Opublikowano

Hm wiem ze pytasz o gry, ale chcialbym ci podrzucic fajny program do nagrywania on sie nazywa BANDICAM fraps przy nim wysiada i nie spowolni ci gier na lapku. BANDICAM:

-demo pozwala nagrac az 10 minut filmu (fraps 3 minuty czy cos)

-nie pozera ramu

-mozesz wybrac parametry, formaty, kodeki

-pliki sa pare razy mniejsze

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

nagrywaj to co chcesz.

Jeżeli nie jesteś osobą sumienną (tak jak ja) to nagrywaj coś krótkiego ew. pojedyńcze let's playe z gier i jeżeli widzom sie spodoba dana gra to nagrywasz z niej dalej ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeżeli zaczynasz przygode z "Jutjub" to nagraj z gry którą dobrze znasz. A jeżeli już nagrywałeś i jesteś w "fachu" to możesz nagrać z Symulator farmy 2013, osobiście chciałbym zobaczyć coś takiego.

Inne tytuły gier:

Wiedzmin

GTA III

jakiś letsplej z FiFA

RPG MAKER(Jest to program do robienia gier, ale też jeszcze tego nie widziałem na yt)

Diablo I/II/III

@up pierwszy ;D

Opublikowano

Hmm już mam kilka pomysłów :D

Mam jeszcze jedno pytanie,czy dobrym pomysłem jest dogrywanie głosu do materiału,nie potrafię gadać przez 10 minut i zaciekawić czymś widza a w ten sposób mógłbym obrać sobie jakiś temat i wałkować go załóżmy to 10min.

random.jpg

Opublikowano

Ja wole oglądać, jak wszystko się dzieje na spontana. Takie coś jak ty podałeś, jest dobre przy poradnikach, nie przy lets plejach

Opublikowano

Najlepiej nagrywaj na spontana, chyba że nagrywasz time laps z Minecrafta, wtedy możesz dograć głos ;D

Opublikowano

Musiałbym zobaczyć, ale z takich gier wole jak ktoś nagrywa od początku, czyli widzę jak się rozwija w danej grze ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...