Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Telefon, XPERIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chce zakupic telefon XPERIA, ale nie wiem jaki jest fajny i jakiego WY polecacie. Jak mozecie to polecajcie, dzieki. :-)

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

NeoVI polecam, bo w reklamach pokazują i z tego co widzę jest spoko.

Nie wiem jak się pisze

NeoVi

N- Eovi

Ne-Ovi

Neowi

Neovi

NEŁOWI.

Opublikowano

Ja tam polecam Xperie J, mam ją już jakiś czas i sprawuje się świetnie, Android 4.0, z wymagającymi grami też radzi sobie bardzo dobrze wbrew niektórym opiniom.

Opublikowano

Ja bym poczekał do wiosny i kupiłbym Xperie V.

A jak nie chcesz czekać to bierz Xperie T, parametry podobne do V, ale telefon już długo po premierze.

A z tych tańszych Xperii to najlepsza chyba Xperia J.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

wydajność.

To że ma 2 rdzenie nie znaczy, że jest gorsza :P

Ale to, że ma Tegra 3 oznacza, że jest lepsza ;). To jest bardzo dobrze wspierany układ, zwłaszcza przez porty z PC oraz gry z zaawansowaną grafiką i fizyką. Zwykł Snapdragon nie ma szans (konkurować może dopiero Adreno 320).

Opublikowano

A co powiecie o

Xperia Mini Pro

Jest mały i ma klawiaturke QWERTY, ktorą bardzo lubie.

Dość stary telefon.

Ale to, że ma Tegra 3 oznacza, że jest lepsza ;). To jest bardzo dobrze wspierany układ, zwłaszcza przez porty z PC oraz gry z zaawansowaną grafiką i fizyką. Zwykł Snapdragon nie ma szans (konkurować może dopiero Adreno 320).

Zalety LG 4X:

- lepszy wyświetlacz

- większy ekran

Zalety Xperi T:

- lepszy aparat

- energooszczędna

- zaraz dostanie żelka

Co do wydajności to snapdragon S4 wygrywa w zwykłych grach, natomiast 4XHD w grach wspieranych przez Tegre.

Opublikowano

Jak wygrywa w zwykłch grach ? Odpalając np. Modern Combat 4 na Tegra 3 zastaniemy tam więcej detali przy płynnej grze.

A jakies plusy i minusy

Xperia Mini Pro

Xperia Mini Pro to babski telefon wydajnościowo podobny do Neo V/Arc S/LWW. Tyle, że wyświetlacz to porażka.

Opublikowano

Jak wygrywa w zwykłch grach ? Odpalając np. Modern Combat 4 na Tegra 3 zastaniemy tam więcej detali przy płynnej grze.

nie które gry oprócz tego, że są zrobione na zwykłe telefonu, są też odpowiednio przeportowane na telefony z tym prockiem.

Opublikowano

Co ci tak zależy na tych xperiach? I jeszcze wybrałeś te dwa modele...

Jestem za Jesusem, LG 4XHD będzie najlepszym wyborem, więc odpuść sobie te xperie..

Opublikowano

Mogę powiedzieć o tym fonie tylko tyle, że za tą cenę nie jest zupełnie opłacalny :P. Zamiast niego (jak już 4XHD nie chcesz), to masz używkę SGS3, nowy SGS2 (nadal lepsze wsparcie dla układu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...