Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] kupono OS'a

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema chciałbym kupić OS ze strony producenta ale jakieś dziwne to jest wbijam na profibot buy os na 30dni płatnośc przelew wybieram bank BGZ i wyskakuje mi okienko w którym pisze

Wykonac przelew w kwocie: 23.51 PLN na numer konta:

13 2030 0045 1110 0000 0154 6730

Podając jako odbiorcę płatności:

Dotpay S.A.

ul. Wielicka 72

30-552 Kraków

Tytuł płatności: 50726-BU190

strona jest tylko w języku eng i rusków a tu przelew na polskie konto jakiejś firmy w Krakowie wyskakuje ? ;] to ma tak być czy to ściema jakaś ??

Opublikowano

xsolla jest miedzynarodowym serwisem. dziwi cie to ze sa tam polskie banki? :|

Mnie jakos to nie dziwi i wiem ze to BP sprzedaje oszusty jedne;P ino by bociły heh

CO JE GRANE ?

Opublikowano

no mnie to zdziwiło :) ale jeśli tak ma być to spoko :) po prostu pytam ... ;]

i jeszcze jedno co daje funkcja " including Auto lock" ?? to chodzi o to że jak na palladium jakiś alien zacznie mnie bić to OS go sam nie zaznaczy i nie zniszczy ? a ja pęknę ? czy chodzi o to że jak po mapce latam i sam naciskam np "4-białke" to samo mi alena nie zaznaczy ?

Opublikowano

;] Kamieniarz tyle to i ja wiem ;] ale jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział ze ja na 30 dni kupuje nie na 150 :) i nie będę miał auto zaznaczania i wracając jeszcze raz do CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM :) wiem co oznacza including Auto lock tylko nie wiem czego to się tyczy ;] jak napisałem w poście wyżej ;]

brak słów co do niektórych... ;] :)

Opublikowano

to naucz sie jasno zadawac pytania. funkcja dotyczy latania na mapie z auto-lock. a jesli chodzi o palladium to os sam zaznacza nawet w wersji bez auto-locka

Opublikowano

no mnie to zdziwiło :) ale jeśli tak ma być to spoko :) po prostu pytam ... ;]

i jeszcze jedno co daje funkcja " including Auto lock" ?? to chodzi o to że jak na palladium jakiś alien zacznie mnie bić to OS go sam nie zaznaczy i nie zniszczy ? a ja pęknę ? czy chodzi o to że jak po mapce latam i sam naciskam np "4-białke" to samo mi alena nie zaznaczy ?

Jak np. lecisz na statki to nie musisz klikac na kolesia zeby zaczac go bic tylko klikasz Ctrl i od razu ci bije ten statek ktory jest w poblizu. Mozesz to tez wykorzytac na alienach- bardzo przydatne we wrotach. A i bicie alienow na palladium jest nawet w tej tanszej wersji na 30 dni.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...