Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Gdzie najwiecej uri na bocie!?

mix122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

gdzie najwiecej uri zdobende na bocie jaka jest różnica miedzy x-7,x-6 dk,mk niż 1 gala i czym bocic najlepiej jaki statek itp. thx z góry będzie like..

Opublikowano

1 Gala najlepej Leonovek bo ma te bonusy itd.

2 Gala Goliath albo Vega.

na x6 - x7 nie ma prawie różnicy tylko cubiki co najwyżej

mi się najlepiej boci vegą na x8 boxy,streunerki i mam jakieś 4 - 7k uridium w 1h.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

4-7k urki:/? bo na x7 to duzo kredek PD a uri z 3k max więc nie wiem jaka różnica z uri gdzie najwiecej da sie zarobić...

Opublikowano

Jeżeli chcesz licytować to na x7

Jeżeli chcesz kupować za uridium to x8

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja zawsze próbuje wygrywać Bosterek na Honor(+ zakładam Design na honor),Lecę bocić na x8 bo tam przeważnie najlepiej ; najlepiej urka idzie,kredki,i oczywiście poważka.

8h Bocenia=30k urki, 40k poważania,15/20 mln kredek,przynajmniej dla mnie się tam dobrze zbiera urke i kredki bo na x3,x4 nie uzbierasz dużo botów, i dużo graczy z innych firm

Opublikowano

Ja aktualnie 7 lf4na 16,APIS ZEUs na 16 irysy na 16 4 havock ;/,nie wiem jak dla cb,ale urka i kredki idą lepiej niż na 3-4 ; To wszystko zależy od wyposażenia statku

Opublikowano

no ja mam wiecej o wiele od cb lf4. jak mówisz i golec ful lf4 Konfy i na statek oslon max może speed musi być ;D? mnie na x8 zbiera z 3000k około ;P a jak ze skrzydłami wyglada podobno idzie ominąć skrypt ;) mam pp pod boxy i do tego podwajacz kupic i było by uri chyba duzo ;d

Opublikowano

@up Myślisz , ze ja nic nie wiem ?

To się mylisz. Znam się na Do lepiej niz Ty.

Co za idiokta na Tym forum , niech zablokuja jej neta.

POPIERDOLONYM GIMBUSOM MOWIMY STOP

Opublikowano

idiota to z cb bobek jak masz pisać bzdety to nie pisz wcale OK??? więc ogarnij sie. i możesz pisać na tematy zadawane .

Jestes 0

Opublikowano

jestes ;) i nie pisz bo robisz pośmiewisko :] ale jak ktoś tepy będzie pisać non stop ;) jak ma sie 14lat

Co ty dziecko z tymi 14 lat?

A może mniej albo więcej??

Jesteś ciotą i oszustem, zlodziejem, ssij.

Sam masz 14 lat bo taka cyferke sobie wybrales.

Opublikowano

mama niech ci ssie ;] jak

masz problemy to nie z nimi tu Ok? ale przestać nie umiesz bo jestes ciotom i Pokazujesz co ty nie umiesz haha!

Opublikowano

mama niech ci ssie ;] jak

masz problemy to nie z nimi tu Ok? ale przestać nie umiesz bo jestes ciotom i Pokazujesz co ty nie umiesz haha!

Gimbusie, jak do mnie startujesz to chociaż umiej poprawnie mnie "wyzywać" phi..

Opublikowano

Zamykam temat!

dzieciaki startują i spamuja;)

Chuja zamykasz, nie masz praw uhahaa!

Marihuana nubku przestań bawić się w MODa suońce :)

Opublikowano

Chuja zamykasz, nie masz praw uhahaa!

Marihuana nubku przestań bawić się w MODa suońce :)

To nie jest on, marysia jeszcze wróci, zobaczycie :D

Flame się zrobił-zamykam.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...