Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie kont i itemów na allegro

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chodzi o to że chce sprzedać cały swój dobytek z gry metin 2 wraz z kontem.

Prosił bym o porady i wskazówki jak wystawić itemy i konto by by nie otrzymać bana na konto.

Chciałbym sie dowiedziec także co zrobić na allegro,bo chodzi o to że podczas rejestracji nie wpisałem nr konta bankowego poprostu je pominołem gdyż nie mam konta w banku.

I właśnie mam pytanie czy moglbym w opisie podac konto kogos z rodziny mimo ze nie podalem go przy rejestracji???

Opublikowano

Aby nie dostać bana zakryj nick, gildię, exp.

A co do konta to osobie która kupi wyślij dane do przelewu (nr konta) na mail. :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Najlepiej dogadajcie się na GG, transakcja przechodzi gładko ;-)

A na allegro wystaw postać wraz z ekwipunkiem, pamiętaj o cenzurze poszczególnych rzeczy.

Opublikowano

Mam jeszcze kilka pytani,oto one:

1.Na allegro podaje kategorie Gry Online (MMO) >Pozostałe???????/ bo nie ma metina 2 w pojedynczyej opcji

2.W zakładce nr.kont bankowych sa dwa pola czemu?? co gdzie wpisac???

3.Płatność przy odbiorze i z góry nic nie zaznaczam??? czy wiecej opcji dostawy i odbior osobisty????

4.Jak na licytacji z kt ktos zaoferuje najwieksza oferte ale nie przekraczajaca kt to nie musze przedmiotu sprzedawac??I na odwrot gdyby nie przekroczyła kt ale mnie zadowolila kupujacy musi to kupic???

5.Jeżeli juz ktos wygra licytacje to ta osoba sie ze mna skontaktuje zeby omowic sposob tranzakcji??? co jak???

Prosze o dokladne odpowiedzi.

Ja chce sprzedac konto i dopiero po zaksiegowaniu wplaty podac dane.

Nie rozumiem co sie dzieje jak ktos juz wygra licytacje i proszę o wytlumaczenie mi tego.

Pierwszy raz wystawiam akucje na allegro dlatego nie jestem zbyt w tym obeznany.

Daje like!

Opublikowano

stań najlepiej na środku jakiejś mapy (byle nie m1/m2) , zakryj umiejętności języków , zakryj zodbytego expa i potrzebnego expa do next lvl'a , zakryj nick , część cyfry z pokazującej lvl(czyli jak masz np 42 lvl to zakryj liczbe dwa) napisz że postać ma lvl od 42-49 , zakryj gildie . zakryj niektóre skille najepiej te które nie są na m1 tylko mają po kilka ptk. , zakryj jeden skill który masz na poziomie m1+ zdejmij zbroje i tyle.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Parę rad od Squid:

-zamarz nick, niektóre skille, bonusy itp.

-stań w jakimś miejscu gdzie nie ma osób(chodzi o robienie scenerów)

-w aukcji na allegro napisz coś w stylu "Konto należy do Gameforce ja poświęciłem tylko czas na rozwijanie ekwipunku i lvl"

-nie sprzedawaj przez GG

-sprzedawaj poprzez skype

-aukcje wystawiaj w "Pozostałe"

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...