Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drużynampc?! Wtf?!

Quentin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja jest następująca, biegam sobie dziś po m2 w "poszukiwaniu dropu" nagle patrze koleś męczy się z metkem zazdry, oczywiście podbijam moją nOObską ninją i udaje że bije (15lvl hehehe), konczymy metka, już sie ciesze że wpadnie mi jakiś kamyczek a tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy wyskakuje wojownik 5 lvl i teraz uwaga: z napisem druzynaMPC nad łbem... WTF???!!!! Przez niego wywaliło mnie, jak też owego MPCiarza a drop przypadł "uczciwemu".

Teraz zadam pytanie: Co ma w głowie oszołom zakładając gildie o takiej nazwie (dodam ze na MONASTYRZE)?????????? Przez to forum zwróci na siebie nie potrzebną uwagę GM itp itd :/

Poza tym, apeluje do was jeśli widzicie już jakiegoś Pick Up'owca przy metku to NIE PODBIJAJCIE!!!!!! Występuje jakiś błąd i kicknie tych co mają włączoną tą opcje.... A drop zabierze "właściciel"...

cooltext439735477.gif
Opublikowano

Powiem ci że Gm'i z PL'a już wiedzą o tym forum ... Każdy nowy znaleziony bug dzień później jest usunięty .. Najlepiej to niech modki zrobią dział dla VIP Czyli np. użytkownicy 100+ Postów lub 200-300 Mogą tylko wchodzić na ten temat ;>

Pozdro

Opublikowano

Polski Team Metina od dawana wie o tym forum ;d i jeśli napiszemy coś o bugach to od razu są one usuwane ;(

Opublikowano
Powiem ci że Gm'i z PL'a już wiedzą o tym forum ... Każdy nowy znaleziony bug dzień później jest usunięty .. Najlepiej to niech modki zrobią dział dla VIP Czyli np. użytkownicy 100+ Postów lub 200-300 Mogą tylko wchodzić na ten temat ;>

Pozdro

ta ktos z teamu metka.pl nabije sobie tyle postów lub zapewne już ma i to nic nie da...

であるSpidoo

Opublikowano

To nie jest jeszcze takie złe ;P Jak by zrobili gildie o nazwie : mpcforum.plFORUMoMETIN2 czy coś w tym stylu xddd

であるSpidoo

Opublikowano

@BzzyKu

i kto tu mowi o spamie w kazdym temacie cos napiszesz chociaz wiekszosc twoich postow to albo spam albo glupota jestes na forum nie caly miesiac i masz 300postow .....

@topic

team metin2 wie o wiekszosci takich for za to im placa aby wyszukiwac takie fora i sprawdzac co tam pisza ...

co do usuwania bugow o ktorych tu piszemy to zeby naprawic buga musza wylaczyc metka i wprowadzic jakas latke ...! ;]

30284.png

20764.png

Opublikowano

To Ja spamuje????

Poczytaj sobie posty tych Twoich userów którzy maja po 400 postów...

3/4 spamu, Ja tylko poruszyłem pewien problem.

Nie wziął mi dropu bo po ponownym zalogowaniu gadałem z "uczciwym" i powiedział że jak tylko pojawił się ten "5 lvl" to wywaliło mnie i Jego w tym samym momencie.... Także nie wyssałem sobie tej historyjki z palca...

cooltext439735477.gif
Opublikowano

Co wam to da ?? MT2 pl Team Wiedza prawie o wszystkich stronach z bugami .Koles na grymuar pisal na czacie : "Najlepsze Forum z haxami do metina mpcforum.pl

MT2 4ever
Opublikowano
Lol wiecie co by było gdyby był jakiś dział od 400 postów...? Teraz jest burdel w tym dziale , boje się pomyśleć co by było gdyby każdy chciał mieć te 400 postów....

SPAM SPAM SPAM !!!!

Myślisz że ja z tym sobie nie poradze?

by szły bany odrazu na kilka dni to by im się odechciało.

Ale faktycznie przydałoby się takie podforum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...