Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Coś nie tak z nową klawiaturą

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wczoraj kupiłem nową klawiaturę titanium jest ona na USB gram sobie w minecrafta i chce biec szybko w tunelu klikam 2 razy W i spacje żeby podskakiwał i zauważyłem że tu jest problem spacja wogóle nie reaguje na W+Spacje potem postanowiłem sprawdzić czy s+spacja też nie reaguje i ku mojemu zdziwieniu wszystko ok biegne do tyłu i podskakuje. Rozbierałem klawiaturę i nick nie widziałem żeby było nie tak z klawiszem W.Proszę o pomoc oczywiście daje lajki.

Klawiatura nie reaguje na kombinacje W+Spacja :(

images1lzh.jpg
Opublikowano

to dziwne.. podłącz może do innego złącza usb lub użyj przejściówki

jak nie to zainstaluj sterowniki

jak to też nie to oddaj do sklepu powiedz że nie działa jak należy i chcesz inny model (inną klawiaturę tej firmy) lub zwrot pieniędzy, musisz mieć paragon

Hejo

Opublikowano

W innych grach wszystko OKej? Tylko w minecraft'cie masz ten problem? Spróbuj zmienić sterowanie na domyślne, czy coś.

Opublikowano

byle badziewia za kilka groszy tak maja, problem z matrycą klawiatury i nie można nacisnąć więcej niż jednego klawisza na raz

miej pretensje do twórców API gry i systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

nie nie tylko w minecrafie ale we wszystkim, właśnie przeżuciłęm się na starą klawiaurę muszę spaje naprawić czasami nie reaguje

images1lzh.jpg
Opublikowano

właśnie udało mi się naprawić W i spaje ale mam taki problem Shit+W+Space nie działa ale na przykład Shit+S+Space działa. nie wiem może jest jakaś nakłdka na system żeby o działało lub inne rozwiązanie daje lajki

images1lzh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...