Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź Update'u 20 grudnia 2012

jachcehaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The reasons are as followed:

-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)

Opublikowano

ban jest na zawsze "Permanentny":

Glitching

Details:

It’s an activity in which player finds and exploits map bugs to achieve something that was not intended by the game designers, reach some place outside the normal map area, hide in map objects not intended for it or reach places that he normally can’t. Such situations can happen rarely by game lag or some places are not dangerous to be used, it will be judgement of person checking the report that will decide is certain place bannable or not.

Punishment:

Permanent game ban

@diilmaach jak nie jestes obeznany w temacie to się nie odzywaj.

edit:

1. Według AdrenalinaPL posty pisane pod sobą powinny się automatycznie połączyć w jeden

2. Do noba a zarazem kida diilmaach, boli co??? że głupi jesteś

// następnym razem edytuj stary post ;)

Opublikowano

Up@ Paczek jeszcze nie ma i nie idzie dostać , dostaniemy je ~ 22.12.12 - 28.12.12 ;)

Cierpliwości !

aha bo juz myslalem ze swiety mikolaj o mnie zapomnial hehe

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Słyszałem, że te darmowe premki Gold mają byc na 10 dni i podobno będą rozdawane 25 grudnia, już widzę, jak każdy ma premium i campi na minach :x No ale nic... ;d

Odchodząc od tematu myślę, że nexon lepiej jak narazie zajmuje się Warrockiem niż G1. Dlaczego? Proste, leci więcej banów za cheaty, więcej eventów, darmowych broni, ulepszone mapki, itp.

header3q1.JPG
Opublikowano

JUTRO RANO MAJA BYC PREMKI PANOWIE ;)

Skąd wiesz? Jakieś źródło?

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Rozmawiałem dziś z jednym z graczy Warrock, który mi pisał, że premek nie będą rozdawac, ponieważ dali te czerwone bronie. Wszystko tu się pomieszało, przecież w tej paczce premium jest wymienione z tym brońmi, ale nie wiem.

Czytałem też dziś na facebooku, że w WR wystąpiło kilka poważnych błędów i serwer będzie konserwowany, podobno jutro. Było również napisane, że w zamian za takie błędy gracze otrzymają premki Gold na 3 dni. Była jakaś wzmianka o Goldzie na 10 dni, ale wiecie jak tłumaczą programy typu bing, google tłumacz. Ale coś pisało, że na 10 dni premium na jednym koncie od 2 do 8 logowania, coś takiego.

Pozdrawiam.

header3q1.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...