Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lte

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co powiecie mi o internecie LTE. Jest tak dobry, jak go malują ?

Co w niedużym mieście, ma to jakieś znaczenie, warunki pogodowe też oddziałują na niego?

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Szczerze ? Chujowe, pozdrawiam..

Nawet nie będę pisał czemu bo wystarczy spojrzeć na opinie w necie :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

właśnie przeglądałem wiele opinii i tylko "chujowe, zajebiste" i tak w kółko. Myślałem, że tu mi powiecie coś więcej...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Tutaj masz dużo komentarzy :

http://forum.wirtualnemedia.pl/internet-w-technologii-lte-w-plusie-do-100-mb-s-jaki-zasieg-foto-t46734-15.html

Opublikowano

Ten z Cyfrowego Polsatu ssie. Nigdy nie pobiera więcej niż 300 mb/s. Nie kupuj tego.

Sam bym chciał mieć 300mb/s pobierania .... co do tematu nigdy nie bierz radiówki do stacjonarki już lepiej sie wysil i poszukaj z routerem.

Opublikowano

Ten z Cyfrowego Polsatu ssie. Nigdy nie pobiera więcej niż 300 mb/s. Nie kupuj tego.

pewnie nie pobierał więcej niż 30mb/s bo serwer z którego pobierałeś miał taki limit/przepustowość łącza, a od tego też zależy prędkość pobierania

Opublikowano

300 downloadu = 2 400 ogólnej

GL.

Trolling is a art.

Opublikowano

A i tego zasięgu prawie nie ma. Większe i duże miasta owszem, a takie średniego i małego to za chuja nie masz zasięgu. Wiem na przykładzie Sochaczewa, bo miałem na próbę przez tydzień.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie polecam. W mniejszych miastach słaby zasięg, i małe limity. Po co taki szybki internet skoro na najwyższym transferze wykorzystasz go po chwili.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...