Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] Komputer

Frezze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem.. Czemu uważasz, że twój zestaw jest lepszy ?

Bo mi się wydaję, że ten który ja złożyłem jest lepszy ;)

Bo bobik dał ci lepszy CPU i lepszą GPU

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Oj tam, oj tam gry nie biorą aż tak dużo VRAMU z karty, nie jeszcze te czasy ja mam wymodowany Skyrim na max. detale graficzne i bierze max 1,3GB a Gta IV 900mb wszystko w FHD i max. ustawienia. A mam HD7870.

Zestaw przez bobika jest ok, ale pokusiłbym się o Gigabyte 7870 jest o 100 zł tańsza, a jest odrobinę głośniejsza i trochę cieplejsza a FLEX ma dodatkowe złączą do monitorów, więc pokusiłbym się o zwykła szafirkę HD7870 za 950 zł lub Gigabyte za 900 zł.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Oj tam, oj tam gry nie biorą aż tak dużo VRAMU z karty, nie jeszcze te czasy ja mam wymodowany Skyrim na max. detale graficzne i bierze max 1,3GB a Gta IV 900mb wszystko w FHD i max. ustawienia. A mam HD7870.

Zestaw przez bobika jest ok, ale pokusiłbym się o Gigabyte 7870 jest o 100 zł tańsza, a jest odrobinę głośniejsza i trochę cieplejsza a FLEX ma dodatkowe złączą do monitorów, więc pokusiłbym się o zwykła szafirkę HD7870 za 950 zł lub Gigabyte za 900 zł.

A bf3 na ultra i full HD bierze wymaga co najmniej 4Gb RAM

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ale i5 2500k ma zintegrowaną grafikę ;p

Po za tym Sapphire karta lepsza chyba..

W każdym bądź razie nie ważne..

Wrocmy do pierwotnego tematu kompa do 2,5k na którym ma chodzic AC III na najwyższych ;p

2vjbiaa.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...