Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobywanie SB przez AeriaGames

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy działa to dalej ???? prosze o szybką odpowiedz

To będzie działało zawsze, do póki nie wyłączą, wtedy z pewnością to zauważysz, a ja o tym Was poinformuję.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykro mi, nie jest to moja wina, a serwisów, w których je wypełniałeś.

Wiem że to nie Twoja wina ; )

A wiesz może jakie ankiety najlepiej wypełniać?

Opublikowano

Wiem że to nie Twoja wina ; )

A wiesz może jakie ankiety najlepiej wypełniać?

Niestety nie wiem, w każdej może pójść coś nie tak. Najlepiej przeczytać warunki, które upoważniają do odbioru nagrody. Należy unikać gier, gdyż w nich trzeba pobrać i nabić dany lvl, a później wykłócać się o swoje bo oni bezpośrednio nie są w stanie sprawdzić czy to akurat twoja postać itp. Najłatwiejsze jest oczywiście obejrzenie wideo bo forsę otrzymujemy od ręki ale nagroda jest minimalna.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Niestety nie wiem, w każdej może pójść coś nie tak. Najlepiej przeczytać warunki, które upoważniają do odbioru nagrody. Należy unikać gier, gdyż w nich trzeba pobrać i nabić dany lvl, a później wykłócać się o swoje bo oni bezpośrednio nie są w stanie sprawdzić czy to akurat twoja postać itp. Najłatwiejsze jest oczywiście obejrzenie wideo bo forsę otrzymujemy od ręki ale nagroda jest minimalna.

Ok, dzieki (:

Opublikowano

A te Ap. dochodzą po jakimś czasie czy odrazu ?

Przy każdej ankiecie/ofercie powinien być podany czas w jakim otrzymamy AP, jeśli to się nie stanie mamy prawo zgłosić to do obsługi.

Opublikowano

Sprawdzał ktoś podawanie swojego numeru i potem wpisywanie kodu z SMS ? Działa ?

Need for Speed: World

Serwer: CHICANE-EU

Nick: LAGGERPL99

Opublikowano

Sprawdzał ktoś podawanie swojego numeru i potem wpisywanie kodu z SMS ? Działa ?

Zawsze działa ale pogódź się z tym, że nie będziesz miał już nigdy więcej dostępnych środków na koncie. Ofert z numerami telefonów się nie robi.

Opublikowano

Lipton 30 min reklam i 0 tego czegoś.

Przy każdej ofercie masz napisane po jakim czasie otrzymasz AP. I tak o większość trzeba się "kłócić" co się opłaca bo wystarczy wysłać jeden screen i oddają punkty bez problemu.

Opublikowano

Zawsze działa ale pogódź się z tym, że nie będziesz miał już nigdy więcej dostępnych środków na koncie. Ofert z numerami telefonów się nie robi.

Wystarczy darmowy starter np z organe :P

Need for Speed: World

Serwer: CHICANE-EU

Nick: LAGGERPL99

Opublikowano

Przy każdej ankiecie/ofercie powinien być podany czas w jakim otrzymamy AP, jeśli to się nie stanie mamy prawo zgłosić to do obsługi.

Mógłbyś powiedzieć gdzie to zgłosić? Z góry dziękuje.

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć gdzie to zgłosić? Z góry dziękuje.

Wystarczy, że od wybranego sponsora wejdziesz w zakładkę "support" lub "help" powinna wyświetlić się lista zrobionych przez Ciebie ofert. Wybierasz daną ankietę/ofertę i wysyłasz formularz reklamacyjny podając wszystko czego wymagają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Omg strasznie wolno to idzie. Jakiś sposób jest ale 10 minut to 14 tych punktów ,a trzeba ich mieć 700 .. Już wolę wydać tę dychę. Lecz sposób jest więc łap like.

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Cześć czy ankiety trzeba wypełniać przez SponsorPAY ?? czy można wypełniać je przez peanuty labsy , sometrics itd ...

I czy można ta sam ankiete wypelniac pare razy po rząd ? na ten sam numer tel ?? czy jest to tylko jednorazowe ?

Opublikowano

Cześć czy ankiety trzeba wypełniać przez SponsorPAY ?? czy można wypełniać je przez peanuty labsy , sometrics itd ...

I czy można ta sam ankiete wypelniac pare razy po rząd ? na ten sam numer tel ?? czy jest to tylko jednorazowe ?

Możesz wykonywać oferty od dowolnych sponsorów. Każda ankieta jest dostępna tylko raz na jednym IP. Jeśli dostaniesz za nią AP zniknie ona z listy. Ten sam numer w tej samej ankiecie kilka razy? Raczej wątpię bo musieliby kilkakrotnie pobierać tą samą opłatę.

Opublikowano

OK dzieki za odpowiedz jeszcze jedno pytanie gry rejestrujemy sie na stronie http://www.aeriagames.com/ podajemy nowy email ? czy ten w ktorym mamy konto na nfs world ? i jak otrzymujemy SB klikamy w jakis link czy wpisujemy nazwe gracza/profilu na ktorym chcemy otrzymac SB ?

Podajesz dowolny email, a żeby doładować SB musisz zalogować się przez stronę, którą Ci podadzą (ale nie wiem czy tak jest dokładnie, ostatnio robiłem to z 1,5 roku temu do BF Heroes).

Opublikowano

Uzbierałem ponad 800 ap chciałem je wymienić na 1500 SB ktore kosztuja 700AP chce zobaczyc czy dojda mi SB .

Ale mam problem gdy wybieram SB do koszyka klikam kup wyskakuje mi taki komunikat " Nie masz postaci na swoim koncie . Stwórz przynajmniej jedną postać , a otrzymasz punkty . "

Jestem zalogowany na stronie NFS worlg , orignis i dodatkowo włączyłem gry wybrałem profil i kilknąłem graj mimo to nadal wyskakuje mi taki komunikat mógłbyś napisać co robię źle ? bo nie mam pojęcia ...

Opublikowano

Nie kupujesz SB przez stronę NFS, a przelewasz przez AeriaGames. Napisałem krok po kroku w poradniku.

Opublikowano

Zobacz na jakim serwerze gry masz konto :)

A co ma do tego serwer ?

Z tego co czytałem na innym forum to żeby dostać punkty musisz ze strony aeriagames pobrać grę i dopiero wtedy bd dostawał punkty .

Osoby które nie pobrały NFS WORLD przez aeriagames a ze strony NFS World mogą zapomnieć o jakich kolwiek punktach .

Jeżeli chcecie dostawać punkty i wymieniać je na SB musicie ściągnąć grę z aeriagames i zacząć grać od nowa .

I właśnie dlatego wyskakuje taki błąd " Nie masz postaci na swoim koncie . Stwórz przynajmniej jedną postać , a otrzymasz punkty . "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...