Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobywanie SB przez AeriaGames

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ma do tego serwer ?

Z tego co czytałem na innym forum to żeby dostać punkty musisz ze strony aeriagames pobrać grę i dopiero wtedy bd dostawał punkty .

Osoby które nie pobrały NFS WORLD przez aeriagames a ze strony NFS World mogą zapomnieć o jakich kolwiek punktach .

Jeżeli chcecie dostawać punkty i wymieniać je na SB musicie ściągnąć grę z aeriagames i zacząć grać od nowa .

I właśnie dlatego wyskakuje taki błąd " Nie masz postaci na swoim koncie . Stwórz przynajmniej jedną postać , a otrzymasz punkty . "

Kilku osobom działa bez takich udziwnień. Jedyne co trzeba to zalogować się przez Aerie do NFS'a. Bo niby co ma klient gry do SB?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Generalnie słaby sposób. Przesiedziałem kilka godzin i ledwo 472 AP uzbierane. Oczywiście poradnik jak najbardziej ok. Wszystko przejrzyście napisane. A odnośnie AP to mając teraz 472 punkty mam już problem,żeby dozbierać chociaż do 600. Największy problem to te ankiety, w których najpierw podajemy trochę danych i system sprawdza czy jest jakaś dla nas. Trafiłem dwa razy i potem dupa. Już nie mogę trafić na żadną ankietę. Próbowałem różnych kombinacji wieku,wykształcenia,zarobków etc. Lipa bo chciałem chociaż najtańszy pakiecik kupić

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże ktoś zdobyć te punkty bo ja nie wiem jak to zrobić i nie wiem co robić w nie których rzeczach i czy podawać swój numer telefonu??

Opublikowano

Pomoże ktoś zdobyć te punkty bo ja nie wiem jak to zrobić i nie wiem co robić w nie których rzeczach i czy podawać swój numer telefonu??

Łatwiej SB zdobywać tym sposobem:

http://www.mpcforum.pl/topic/929140-poradnik-darmowe-speed-boost-w-kilka-sekund/

Nr. telefonu jak podasz, to najpierw otrzymujesz sms z kodem za darmo, a potem przychodzą Ci sms, za które płacisz coś ponad 3zł.

Więc używaj starej karty SIM.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zdobyłem 5000 AP i chcę wymienić to na 17500 SB, ale się nie da, ponieważ wyskakuje błąd:

Nie masz postaci na swoim koncie. Stwórz przynajmniej jedną postać, a otrzymasz punkty. 

Jestem zalogowany w grze, na koncie NFS: World, a na koncie Aeria Games używam tego samego e-maila co w grze. Jakieś pomysły? I jak niby mam się zalogować przez Aerię do NFS'a? Nie rozumiem tego w ogóle (jestem zalogowany na obu stronach).

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Troche sie napracować trzeba ale warto!!!

523561446660279974822.gif              

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

1 ankieta = 1 AP ?? 

jak wypełnię ankietę to muszę podać numer telefonu, więc podałem byle jaki a potem mi wyskakuje okno, że mam podać kod który został wysłany na ten numer, te ankiety są na 100% wszystkie darmowe ?!!! bo nie chce potem płacić nie wiadomo ile ... a zwłaszcza że mam abonament to nie sprawdzę od razu :(

Opublikowano

1 ankieta = 1 AP ?? 

jak wypełnię ankietę to muszę podać numer telefonu, więc podałem byle jaki a potem mi wyskakuje okno, że mam podać kod który został wysłany na ten numer, te ankiety są na 100% wszystkie darmowe ?!!! bo nie chce potem płacić nie wiadomo ile ... a zwłaszcza że mam abonament to nie sprawdzę od razu :(

1. Nie opłaca się.

2. Lepiej kup sobie starter za 5zł lub weź od kogoś pusty (bez hajsu, ale aktywny) jeśli już chcesz robić te ankiety.

3. Czytaj 1.

Nie warto tracić czasu ;) Większość nie dość, że dają mało punktów to jeszcze i nie dochodzą...

HB5fLf7.png

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...