Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

body 35lvl - co robić ?

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć otóż mam konto woja body 35 lvl aura m3 berek m5

eq:

żelek+9

ebo+9

srebrna+9

butki naszyjnik 2k hp

śmietką 1.5k hp +9

fms+9 śr 37% kd + 4 ( myślę czy nie zamienić za podobego riba, co myślicie ? )

dzik wojenny

Co mam teraz robić tą postacią ; )? dropić ? na lepsze eq ? czy może expić ? jak tak to gdzie

Opublikowano

Drop, rozwalaj metki, dorób się na eq na większe lvl, zbieraj i czytaj KU dla postaci którą chcesz rozwijać.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Drop w m2 na metinach 35.

Zrób sobie buffke żeby już była przygotowana, czytaj KU codziennie na buffce.

Zarabiaj na KU aure oraz berka wbij na większy poziom,czyli G.

Opublikowano

A na jakim serwerze masz takie eq? Draenor,ravia,balantia, pl?

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Drop cały czas i załatw sobie z tego dropu od razu eq na wyższy lvl, czyli tarcza na 61+9 itp.

Zrób też sobie buffka, i powbijaj skille na g na obu postaciach.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Cześć otóż mam konto woja body 35 lvl aura m3 berek m5

eq:

żelek+9

ebo+9

srebrna+9

butki naszyjnik 2k hp

śmietką 1.5k hp +9

fms+9 śr 37% kd + 4 ( myślę czy nie zamienić za podobego riba, co myślicie ? )

dzik wojenny

Co mam teraz robić tą postacią ; )? dropić ? na lepsze eq ? czy może expić ? jak tak to gdzie

Dropisz w M2 aż nie zarobisz na lepsze EQ(wyższy lvl)

Opublikowano

drop w m2, dorabiając się na skille i eq

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

z takim eq to sobie metki 55 klep ;] ale nie powiem buff Ci się przyda, zacznij go robić. Ja też zacząlem na 35lv buffa jak jeszcze aure/berka m1 miałem a teraz p/g1 a buffki g6/g2 ;d dorobilem sobie w tym czasie na eq oczywiście.. ale raczej nie w m2. Nie warto tam już dropić, kd +3 to już śmieci a +4 to z wróżki mają dużo taniej ludzie, znowu szanse na aury/berki/ostrze masz male, inne ku są bezwartościowe. Bardziej opyla się dropić kamole na sohan. Spróbuj ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A tego fmsa zamieniać na podobnego riba ? No waśnie zgadzam się z UP ponieważ w m2 się nie dorobie bo aury i berka będę używał, a reszta jest praktycznie bezuzyteczna, więc co proponujecie ?. W m2 mogę jedynie dorobić się ma własne skille i biologa, raczej nic poza tym ;)

Opublikowano

@UP tak da rade na spokojnie , ważne żebyś wbił pamiątki na postaci bo tak za mało defa będziesz mieć + buffy po 30% i jedziesz z expem , a i jak będziesz expić w v2 to z buta najlepiej

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Postaraj się uzbierać i kupić riba osobno. Oczywiście tak jest wygodniej ale nie musisz tego robić, jednak bardziej jest wskazany dla bodego fms, po prostu łatwiej expi się z buta a jak ma wysokie śr to i metki ładnie schodzą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No właśnie martwi mnie jedna rzecz ; p moje obrażenia :D mając dzika i tego fmsa waleczna tylko z kryta 1.3k to trochę mało co nie ?

Opublikowano

JAK MALO.... bijac 1k krytem to nie jest duzo ani malo wiec po 1,3k krytem to dobrze :)

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Kop rudy, zarabiaj, przetapiaj sprzedawaj. Expij w międzyczasie ^^

Opublikowano

Nadrop sobie KU, i je czytaj, tego czego nie potrzebujesz sellaj, i w taki sposób zarobisz ;D

A EQ masz fajne, załatw sobie jeszcze osobno riba ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...