Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Windows 8 - plotka czy fakt ?

mieciu0077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie.

Od niedawna planuje update siódemki do ósemki, ale ostatnio kolega (który szczerze mówiąc nie jest zbyt wiarygodnym źródłem informacji) powiedział mi, że jak się w Windows 8 zainstaluje jakiś zcrackowany lub z lewym serialem program, to mnie mogą namierzyć, bo niby wysyła do Microsoftu jakiś sygnał, bo jest monitorowany (<lol>).

90% tego co on mówi to pierdoły, ale jeśli to prawda to by mi było smutno bo mam pirackiego photoshopa, premiere, frapsa i gold wave :)

Pozdrawiam,

Dominik

1351969276-U240495.png

Opublikowano

weź i przeglądnij forum, temat dopiero co był identyczny w bierzacym tygodniu , tam dokładnie wszystko o co pytasz

problem dotyczy programów Microsoftu, maja prawo kontrolować swoje oprogramowanie, jesli którys producent bedzie chciał jego nowsze wersje programów czy gier też zostaną dodane , ale to w planach dopiero

nie spotkałem u kogokolwiek kto ma w8 by mial jakiekolwiek problemy z nielegalnymi wersjami programów... jeszcze

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Przy instalacji win8 masz jakies tam opcje wylaczenia wysylania danych o aplikacjach czy cos podobnego, jak sie boisz to poprostu to ustaw tak jak chcesz i tyle.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...