Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin / program.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Szukam pluginu/programu/generatora map, który zrobiłby, aby na mapie w ogóle nie było drzew, lub aby było ich bardzo mało.

Tak samo z surowcami (iron, gold, diamonds).

Gdy próbowałem zaznaczyć całą mapę (World boder, 2 narozniki 2000x2000 kratek) to po wykorzystaniu komendy //replace wood 0, wyjebało serwer i komenda nie zadziałała

;)

Pomożecie ;3? Limit like for you.

achtunga.jpg

Opublikowano

Brak drzew na mapie i brak lub mało surowców to duże wymagania? :)

Jakbym poprosiłbym was o napisanie pluginu na spadanie owiec z nieba zamiast deszczu, to dopiero byłoby wymaganie. :D

achtunga.jpg

Opublikowano

Brak drzew na mapie i brak lub mało surowców to duże wymagania? :)

Jakbym poprosiłbym was o napisanie pluginu na spadanie owiec z nieba zamiast deszczu, to dopiero byłoby wymaganie. :D

Plugin ,,LetItRain" pozwala na deszcz każdego rodzaju potworka,czy itemka ,nawet owiec ^^

xD

Tak więc sądze tak samo,że masz dość spore wymagania,ponieważ z tym jest kupa roboty i żeby takie coś zrobić trza mieć nerwy jak stal ^^

@Edit

Możliwe ,ze sie pomyliłem,może jednak nie dużo roboty

http://www.mpcforum.pl/topic/718858-tut-terrain-control-niesamowity-generator-map-na-serwer/

Mam nadzieje,że pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...