Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] jak dostac darmowe kody

budynnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to temat odnośnie mojej osoby, nikt mnie nie uważa za pana a co najwyżej za człowieka a w normalnym świecie każdy ma do siebie szacunek.

Uwazacie tego Googlusa jako jakiegos Pana bo ma duzo postow ale wywali go z grona moderatorow wiec cos naskrobal :P

Przyszło ci do głowy coś takiego jak rezygnacja ? :X Nikt mnie nie wywalił a wręcz namawiał do zostania i obecnie powrotu.

i nie ja sie czepiam Googlusa tylko on mnie za "slowka"

Słówko to nie jest zdanie, tym bardziej cały poradnik.

Kończąc ten temat, jeżeli masz jakieś uwagi co do mojej osoby to proszę pisać na pw.

Opublikowano

lepiej zebym cos napisal po angielsku i tylko ty tego nie zrozumiesz i moze przestaniesz nabijac tu swoje posty

cyt:Nie jest to temat odnośnie mojej osoby, nikt mnie nie uważa za pana a co najwyżej za człowieka a w normalnym świecie każdy ma do siebie szacunek.

odp: You are responsible for the people to whom I wrote this post nei alluded to it so why do you write off? quoted: It came to mind something like resignation?

cyt: Przyszło ci do głowy coś takiego jak rezygnacja ? :X Nikt mnie nie wywalił a wręcz namawiał do zostania i obecnie powrotu

odp: (as critic said ?) "ja sure, ja sure"

cyt: Słówko to nie jest zdanie, tym bardziej cały poradnik.

Kończąc ten temat, jeżeli masz jakieś uwagi co do mojej osoby to proszę pisać na pw. llllll

odp: First find out what I mean with this Yes, they have and do not cling to the same again

na adres e mail przychodza darmowe kody zazwyczaj co tydzien

Made my day, zbliżają się święta, toteż kodów jest więcej. Przyjdzie nowy rok i twórcy znowu zapomną o społeczności. Boski poradnik.

odp; word for word they took my mind, as it is written there usually means you can no longer write what I wrote before this moment, as I wrote the jabkla are 3 and you would you wrote the apples are in the basket 3 but are one and the same

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...