Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ronots

fioodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż gram na Ron OTsie, ale przy botowaniu nie zbiera itemek ani kasy z ciał.

Podobno potworki na tym otsie mają inne id..

jak można zmienić id potworków w bocie?

może ktoś botował na tym otsie i wie czy jest jakis sposób na sukcesywny botting

Opublikowano

Ja zawsze jak mi na ots nie chciało loota zbierać, to ściągałem tibia auto. Nie wiem czy teraz też tak działa, ale mi pomagało.

Opublikowano

Na ronie gralem 3 lata ;pp owszem mozna bocic ale - NG sie zacina - elf wylacza .... a chyba na tibiaAuto nie mozna miec skrypta na bicie z SD z tego co tam widzialem wiec polecam Ci sciagnac MCV + tibiaNG bot wiec juz tlumacze.... na mcv ustawiasz wpt a na NG ustawiasz skrypt na bicie z sd itp tak ci sie nie zatnie ... PS jaki masz nick i na jakim servie grasz ?

Opublikowano
Na ronie gralem 3 lata ;pp owszem mozna bocic ale - NG sie zacina - elf wylacza .... a chyba na tibiaAuto nie mozna miec skrypta na bicie z SD z tego co tam widzialem wiec polecam Ci sciagnac MCV + tibiaNG bot wiec juz tlumacze.... na mcv ustawiasz wpt a na NG ustawiasz skrypt na bicie z sd itp tak ci sie nie zatnie ... PS jaki masz nick i na jakim servie grasz ?

ale mi chodzi o samo otwieranie potworków :D

z resztą sobie poradzę...

Opublikowano

Hehetki też gram na ronie i mogę powiedzieć ,że na 99% nie ma możliwości aby bot zbierał loota;d

Chuj wie czemu ale nawet jak zmienię id deadów też nie zbiera bo sprawdzałem;]

Opublikowano

No to sie mylisz :) mam bota ktory zbiera i otwiera loota :) wczoraj go wlasnie sprawdzalem na ronie :) troche sie przy tym potrudzilem ale efekt jest zajebisty ;pp i duzo lepszy niz w elfbocie ktorego debuguje ;dd

Opublikowano

hmm boć na Bbot. Bocik zrobiony przez brazoli ale śmiga jak pojebany (jest po ang), ma wszystkie funkcje co elfbot, jest za friko i nie trza jakiś skryptów jak do elfa, lepszy o 100% od tibia auto...

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...