Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-Faktura Orange Neostrada (TP)

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Najpierw opisze całą sytuację, zadzwoniłem do orange że nie dostałem faktury (pocztą polską) i czy została już wysłana powiedzieli że tak już dawno i tak dalej. I żeby taka sytuacja się nie powtórzyła powiedziałem że chce skorzystać z usługi e-Faktury pani powiedziała ok,ok. Zapytałem czy musze coś zrobić żeby się zarejestrować w tym, ona powiedziała że nie. Kazała podać e-mail więc podałem i przyszła taka wiadomość na e-mail:

Szanowny Kliencie,
Dziękujemy, że dołączyłeś do grona Klientów korzystających z faktury elektronicznej za usługi TP (e-faktury).
Szczegółowe informacje na temat e-faktury i sposobu jej zapłaty znajdują się na stronie www.orange.pl
Informacje o najwygodniejszych sposobach płatności e-faktury znajdują się na stronach:
polecenie zapłaty,
płatność elektroniczna TP.
Aktualne informacje na temat usług i najnowszych promocji dostępne są na stronie www.orange.pl lub pod numerem 801 505 505, opłata zgodna z cennikiem operatora.
Wiadomość została wygenerowana automatycznie prosimy na nią nie odpowiadać.
Pozdrawiamy Orange

No i zazwyczaj fakture (taką pocztą) dostawałem tak 10-15 a jak narazie tej e-faktury nie widać (za grudzień). Kiedy wy dostajecie te e-faktury i czy mam do nich dzwonić. A może mam coś gdzieś akceptować ? (na stronie orange)

Opublikowano

to w czym problem ?? dlaczego nie zadzwonisz i spytasz ich

zresztą to sprawdź sobie sam termin wystawiania faktury albo zamknięcia bilingu miesięcznego

papierowe przychodziły pewnie do tygodnia nawet po dacie wystawienia czyli jak załatwiałeś teraz dostaniesz w przyszłym miesiącu

grudniowa jest w STYCZNIU !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...