Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][MODY][SERWEROWNIA][LAUNCHER][PANEL GRACZA][Nowe moby, bronie, rudy...]MachinesCraft - serwery z modami! [WojnyGildii, HungerGames, Industrial]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema Bardzo Polecam serwer ogarnienta administaracja banujom ludzi z x reyami NORMALNIE SERWER WYMIATA!!! jest super Polacam!!

Opublikowano

S2 to porażka.Miał być porządny survival, a zrobiliście z tego kolejny freebuild. A wgranie Balkon Weapon's Mod i zablokowanie większości itemów tej modyfikacji (broń palna,kusze,dmuchawki,etc.) to po prostu majstersztyk.Równie dobrze mogło by go nie być w paczce. Ponadto po szybkiej analizie wypowiedzi kamilo223 (

Siema Bardzo (...) ogarnienta administaracja banujom ludzi z x reyami NORMALNIE SERWER WYMIATA!!(...)

możemy dostrzec ogólny poziom, na którym znajduje się większość graczy serwera. Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej , a serwer zacząłbym polecać, gdyby na to naprawdę zasługiwał.
Opublikowano

Serwer jest bardzo ogarnięty brak lagów , dużo modów i ogar. Administracja

Poleca MVozik

Wiecie dlaczego ciagle dostaje crasha jak wbijam na s2

x

Opublikowano

S2 to porażka.Miał być porządny survival, a zrobiliście z tego kolejny freebuild. A wgranie Balkon Weapon's Mod i zablokowanie większości itemów tej modyfikacji (broń palna,kusze,dmuchawki,etc.) to po prostu majstersztyk.Równie dobrze mogło by go nie być w paczce. Ponadto po szybkiej analizie wypowiedzi kamilo223 (możemy dostrzec ogólny poziom, na którym znajduje się większość graczy serwera. Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej , a serwer zacząłbym polecać, gdyby na to naprawdę zasługiwał.

Człowieku.

Gdzie ty tu widzisz freebuild?

Jest wszystko co powinien mieć survival - tnt, creepery, brak zabezpiueczen na skrzynki.

Co do Balkon Weapon's to też się mylisz. Nie wiem czy potrafisz czytać ale już pisałem że bronie zostały tymczasowo zablokowane. Kusza np. już jest odblokowana :)

Opublikowano

Serwer bardzo dopracowany jedynym szczegółem którego można się zaczepić to to że balkon weapon mod jest w połowie zablokowany, tak to bardzo ZAJEBISTY i satysfakcjonujący serwer minecraft. Admini są uprzejmi, nie rozdają itemów [co w dzisiejszych czasach jest bardzo ale to bardzo mało spotykane], lagi tylko w netherze ale to przez wersje minecrafta, mam nadzieje że serwer będzie dalej funkcjonował i wytrzyma ze 1.5 roku ;). Pozdrawiam serdecznie i czekam na mody pod wersje 1.4.5 LukeM z gildi HabaBaba ;)

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3640367005070289"
     data-ad-slot="8391034456"
     data-ad-format="auto"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3640367005070289"
     data-ad-slot="8391034456"
     data-ad-format="auto"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Opublikowano

Nie polecam, nie gra wiecej niz 20 osob, same gimbusy, nie umieją pisac, okradaja na kazdym kroku, a do gildi trzeba miec skype lub ts3. Adminow niema calymi dniami a anty cheat buguje sie i banuje 45 osob na raz. Ub niema, serv bez przyszlosci.

Opublikowano

@Up

,,Anty cheat buguje sie i banuje 45osob na raz,,

Jak napisałeś wcześniej nie gra więcej niż 20 osob, same gimbusy...

Banuje 20osob + 25 nic tak?

Sam pewnie chodzisz do Gimnazjum...

Pozdrawiam :D

Wiesz, ty nie masz przyszłości. :3

Opublikowano

wlasnie kiedy bedzie serwer on ja czekam

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...