Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] obejscie

damdj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. zaczalem wlasnie gre na FunMT2 i chcialem zrobic obejscie ale jak zrobie metin2.bin i zapisze jako metin2.bat to stoi czaly czas ' zostaniesz polaczony z serverem'

tu oto te pliki

imageshack.us/photo/my-images/855/66126478.png/

poradzi mi ktos jak ominac tego patchera? :D

Opublikowano

Może coś źle zrobiłeś, ip dobrze wpisałeś ?

Opublikowano

Odswiezamy tematy co 24h.

Co do tematu.

Znajdz w folderze z gra plik "metin2client.bin" lub "metin2.bin" i kliknij ppm po czym "dodaj do archiwum" w winrarze zmien nazwe z metin2client.bin/metin2.bin na metin2client.exe lub metin2.bin (zalezy jaki plik masz w folderze) i wypakuj do folderu z gra i tym uruchamiaj, prosze o like

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Odswiezamy tematy co 24h.

Co do tematu.

Znajdz w folderze z gra plik "metin2client.bin" lub "metin2.bin" i kliknij ppm po czym "dodaj do archiwum" w winrarze zmien nazwe z metin2client.bin/metin2.bin na metin2client.exe lub metin2.bin (zalezy jaki plik masz w folderze) i wypakuj do folderu z gra i tym uruchamiaj, prosze o like

like by byl tylko ze jak tak zrobie to jest ' zostajesz polaczony z serverem ' i stoi....

Opublikowano

Daj nazwe tego serwera (byc moze sam serwer nie dziala) like mozesz dac za chec pomocy :)

ed@ widze juz nazwe "funmt2" serwer dziala. a masz spatchowany serwer? spatchuj jeszcze raz i zobacz czy dziala (przez patcher) i zrob tak jak ci pisalem, jak nie zadziala to sproboj uruchamiac jako administrator

ED@ JUZ WIEM.

Tam masz taki plik: metin2_orginal.bin to z tym plikiem zrob tak jak pisalem wyzej

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

No to na serwerze nie dziala obejscie, sproboj uruchomic jeszcze jako administrator

Opublikowano

Hm... no to najwidoczniej nie dziala obejscie, tak wnioskuje. Ja ci juz nie pomoge bo nie mam pojecia, popros innych.

Opublikowano

wrzuc mi ten plik metin2_costam.bin na hosting najlepie speedyshare i ja ci zrobie pliczek ktory wypakujesz do gry i nim odpalasz gre

Opublikowano

juz wrzucam :D sekunda

/brak skanu

prosze :)

www24.zippyshare.com/v/57290484/file.html

skan

www.virustotal.com/file/d464dff41e61dea35b900b6d530d4b0d798152b18619fcd9c905e8843372bf0b/analysis/

Opublikowano

Z tego co widzę to ty pobierałeś przez Patcher na innego metka i plik bin jest z innego bo ja mam ich clienta, do niego wgrałem patcher nic mi nie pobrało gra śmiga a sam takiego pliku nie mam. jak wgrałem metn2clinet.bin i metin2.bin oraz metin2_orginal.bin to zawsze pisało tak jak u ciebie "łączenie z serwerem proszę czekać" wydaje mi się że oni mają to tak zrobione aby tego pliku nie było, no chyba że ktos się zna i to zrobi ale wątpię. Sam będę wdzięczny jak ktoś to obejście zrobi.

7yglGoJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...