Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] moja próba wyjścia z Elo Hell

Arv3n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. W tym temacie będę wstawiał ss'y z rozgrywek na low elo.

Elo Początkowe: 1054 ( miałem 950 )

Dzisiejsze mecze były łatwe ( prócz 1 ).

Najpierw lee sin - 10-8. Rozgrywka była trudna, nafeedowany pantheon, 8/0 w 10 minucie. Potem pomogłem urgotowi zabić morde kilka razy i gra była do wygrania

Następnie katarina: orianna to jednak troll pick vs kata. 15-1, surr w 23 minucie

Następnie katarina: znowu grałem na oriannę, 12-1, surr w 20 minucie

//

następne trynda : 14-7. Wygrana w 35 minucie

//

nestępnie katarina: master yi na midzie, 15 minuta 6/0, mecz był easy. Staty 17-7

//

17.12.12r

następne katarina: 8/10. Hard game, team nie chcial pushować, ale wygraliśmy, było ciężko

następne katarina: przegrana, popełniłem błąd grając z kumplem z większym elo

ogółem katariną lamiłem tylko podczas rozgrywki vs malza, jego ulti to jakiś żart

Staty możecie sprawdzić tu:

http://www.lolking.net/summoner/eune/24720312#history

Udowodnię wam, że jeżeli ktoś nie lami( chodzi mi o pr0 plejera, który narzeka na noob teamy ), to wszystko da się wygrać

Opublikowano

Zle mnie zrozumiales mialem tam okolo 1200 i to bylo juz wiele gier rozegranych ;) i przez te 3 dni z 1200 do 1500+

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Polecam only mid lub jungla najlepiej mid i gankowac co jakiś czas top , bot wyccarowywać gry np. pantheonem z nowymi itemami jego DMG... :D

Riven też dobra , Katarina - jakoś mnie nie przekonuje po prostu nie dla mnie champ.

Jax w jungli też fajnie idzie.

Elo hell nie istnieje lecz istnieją gracze idioci ... i najgorsze to kłótnia na czacie -

Kłótnia na czacie równa się +50% że przegracie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Co to za taktyki lol, lee jungla heal+smite, kata mid heal+ignite, trynda top heal+ignite.

Rozumiem że heal ftw? Do tego jak ty chcesz wyjść z takiego elo, jak masz w ad runach m.pene.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

na 1800 elo trolluja .

Wczoraj grałem rankeda i miałem w moim teamie Vayne ( Miał Platyne ) i w 22 minucie miał 60 cs'ów i 0/4

Lol PISS yO.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

@up.

kata ma przeliczniki pod ad.

+.

porażka. Grałem z debilem ziggsem, który obraził się za dorana na start + 63 ap i zero m.pen czy m.res

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...