Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TV 3D

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Dziś zakupiłem TV Samsunga 40 cali 3D, otóż na wszystko pięknie śmiga lecz nie mogę rozgryźć opcji 3D.

Otóż w sklepie było można zobaczyć obraz w 3D na tym TV i tam wszystko pięknie śmigało, takie same okulary dostałem i wgl.

Dziś podłączam i gites lecz gdy włączę opcję 3D i okulary włączę to nic kompletnie się nie dzieje ... zero efektu .

To zależy od filmu czy jak ?

@ A i jeszcze jedno, na okularach jest naklejona folia i na nich takie małe prostokątne paski , jeden w kolorze niebieskim a drugi czerwonym, mam to odkleić ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Jest konwersja z 2D do 3D ,ale to straszna lipa.

W sklepie puszczą Ci jakiś filmik podglądowy który jest nagrany w taki sposób żeby klient kupił TV 3D

Jeżeli myślisz że w dom uzyskasz efekt 3D taki jak np. W Kinie to jesteś w błędzie.

Opublikowano

Wiem że takiego efektu nie uzyskam, nie kupiłem TV pod 3D, lecz do takiej kwoty którą dysponowałem ten tv był najlepszym wyborem, a to że było w nim 3D to mały dodatek z którego mogę skorzystać.

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...