Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktore Pliki Odpowiadaja Za Zbroje Od 50lvla W Chinskim Klijencie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec mam taki maly problem.. bo mam polskiego klijenta i mam spolszczenie do prva i gdy chce wlaczyc to na tym polskim klijencie nie widac zbroji przy logowaniu postaci a na chinskim widac (chwang) no i jeszcze wybiore postac i gdy juz mi sie laduje to sie naladuje wszystko (wczytywanie) juz do gry i jak sie naladuje to metin sie wylacza. Prosze o pomoc! jakies pliki mam skopiowac do tego polskiego klijenta z chinola? caly plik "pack" skopiowalem do PLa zeby mi atlantyda dziala bez pliku "Index". Wiec jak wiecie moze to od tego ze zbroij nie widze nie chce mi do gry zaladowac? jakies pliki mam podmienic?

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

ja mialem takie cos ze PL zainstalowalem z 2008roku to aby nowe postacie bylo widac dodane czyli:

szaman Man

sura woman

ninja man

wojka woman

innych nie bylo :F

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

mam 3 rozne metiny polskie na kompie i na kazdym to samo jest... i to nie zbroja... bo patrzylem na innym koncie bez zbroj..

wiec dlaczego mnie wywala pokaze sie juz postac i juz mi metina wylacza?

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

ktos wie jak mi pomoc?;]

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

no ale to bedzie patchowany... z 2009 roku

95a062c8256b792f.jpg

Opublikowano

ale jak wgrasz mod kamera to możesz otworzyć wtedy normalnie :)

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ok wielkie dzieki!!!

95a062c8256b792f.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...