Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pbdo-bot, przycinanie się (lagowanie)

miskal0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że jak latam na pbdobocie to on mi się przycina. Wolno namierza alieny, tak jakby były jakieś lagi ... Przeinstalowałem net frameworka i sqlite, ale nie pomogło. Antywirus i zapora także go nie blokują. Niżej macie link do obejrzenia jak to wygląda. Pingi w pbdo mniej niż 50ms, średno 42ms.

http://przeklej.net/down/236651546812563680592654376310129978d9b0af2193433326a72ce.html

Mam nadzieje, że ktoś mi pomoże :)

Opublikowano

Powyłanczaj gg skype itp. Za duzo łącza używasz i go cofa.

Wszystko mam wyłączone. Net 4 mb. Wlaczony tylko pbdo i tak sie dzieje ;/

Opublikowano

właśnie chuja ta wersja jest chyba jakas zjeebana bo mi też lagowało w becie na kubikach i nawet palladium ;] trzeba czekać na następna ;/

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

U mnie działa bez problemu, a po filmiku ewidentnie widać że masz coś z połączeniem internetowym do bani.

Kiedyś też tak miałem, ale jak zrobiłem formata to działało normalnie... Jednak teraz nie chce formatować kompa, tylko dojść co jest nie tak. Połączenie internetowe odpada, tak jak mówiłem działa stabilnie pingi około 40ms. Nie ma żadnych skoków.

Opublikowano

To nie chodzi o ping, ping możesz mieć niski to jest "opóźnienie". Lecz będziesz używał internetu w 90% to wtedy też na pddo będzie ze ping 40 a będzie zacinać. Masz router ?

Opublikowano

To nie chodzi o ping, ping możesz mieć niski to jest "opóźnienie". Lecz będziesz używał internetu w 90% to wtedy też na pddo będzie ze ping 40 a będzie zacinać. Masz router ?

Tak mam router kupiony 2 miesiące temu. Wszystko w nim śmiga, bo nie mam problemów z netem. Kbot mi sie np nie zacina w ogole. Tylko z pbdo-botem cos sie dzieje.

Co do logów bota, to mam nowy folder, z "czystym" nowopobranym pbdo ze stronki.

Opublikowano

Może ktoś Ci na routerze siedzi :P ?

Nie mam już pomysłu..

To odpada. Problem z internetem odpada, tak jak pisałem :)

Sterowniki grafika,chipset ich brak lub niezgodnodnosc z pbdo.

Grafika najnowsze stery. Chipset ? Nie ma sterów pod Win 7 32bit pod moją płyte. Asus M2N z socketem AM2, mozesz szukać na oficjalnej stronie asusa. Są jedynie stery do dźwięku i bios. Niezgodnosć z pbdo, moze coś wiecej info na ten temat ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...