Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Składamy kompy do gier

zielak104

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Temat został założony po to żeby ludzie nie kupowali gotowców za np 1 tyś na allegro a złożyli sobie lepszego kompa do gry za 600 zł

Więc ja potrzebuje kompa do minecrafta.

Chce grać na dystansie normal/far bez ścin

Znalazłem takie coś,da to rade ? http://techplanet.pl/zamowienie/9878e12c0e1c11e2bceb0050569a6808/platnosc-i-dostawa/

Budżet do 800 zł

*PROSZĘ TEŻ TU PISAĆ O SWOICH GRACH I KOMPACH POTRZEBNYCH NA NIE*

emllbGFrUExfX19ldW5lX19fNTMyX19fTlVMTF9fXzRfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzlfX18xX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

normal/far ? chyba żartujesz. Komp za 800 zł to Ci ledwo ta gra wejdzie. Po za tym nie dałeś dysku, obudowy, nie ma tam połowy kompa.

Opublikowano

@True, trochę przesadziłeś :D. Mi na C2D E6400 łaził na Far przy 40-50FPS-ach ;). Za 800zł będzie ciężko, uzbieraj do 1000-1100 i już da radę coś złożyć. Chyba, że masz dysk, budę, wtedy zmień płytę główną na MSI B75A G43. W przyszłości sobie rozbudujesz w zależności od funduszy.

Opublikowano

Przesadzić przesadziłem, ale gościu chce w 800 zł cały komp zmieścić (ledwo zmieścił 4 podzespoły które są lipne)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...