Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[p]Aerocool aeropgsv450 -wystarczy?

Otojestemja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich.Ostatnio pytałem się was o zasilacze ale chciałem wybrać coś na jakość/cena.Znalazłem ten zasilacz :

http://www.morele.net/zasilacz-aerocool-aeropgsvp-450-359408/ no i moje pytanie jest takie czy ten zasilacz będzie dobry do tego kompa i czy nie będzie się mocno grzał w obciążeniu np. grając w Cod'a MW3? :

Procesor:Intel Celeron D352 3,2Ghz

Karta graficzna: Asus gt430 1gb ddr3

Ram: 2,5gb ddr2

Płyta główna: Gigabyte 945 PL-S3

Z tego co czytałem prawdziwa moc tego zasilacza to nieco ponad 300 wat.Chcę na tym kompie grać w takie gry jak Cod MW3.

Za pomoc oczywiście lajki :)

Opublikowano

chieftec będzie lepszym wyborem:

http://www.ceneo.pl/11664073?se=qpQtutV7q5C1XeBFQKOuocsuYNmaiX-8&gclid=CIyi24GOn7QCFcpZ3godCgoA7Q

Ma certyfikat bronze i jest bardziej sprawdzoną firmą.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No dobra ale jak miałbym brać tego aerocoola to by wystarczył?Wiesz rodzice są skąpi i trzeba sobie samemu radzić .Matka uważa że z kompem to się nic nie dzieje i wszystko jest z komputerem dobrze chociaż nigdy z niego nie korzysta tylko widzi mnie jak siedzę i gram bardzo mało wymagające gry.Jak wyżule te 15 zł. to wezmę tego chiefteca :)

Opublikowano

No dobra ale jak miałbym brać tego aerocoola to by wystarczył?Wiesz rodzice są skąpi i trzeba sobie samemu radzić .Matka uważa że z kompem to się nic nie dzieje i wszystko jest z komputerem dobrze chociaż nigdy z niego nie korzysta tylko widzi mnie jak siedzę i gram bardzo mało wymagające gry.Jak wyżule te 15 zł. to wezmę tego chiefteca :)

Nie opłaca się brać aerocoola, bo chieftec ma certyfikat bronze i to góruje nad tym aerocoolem

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobra już zamówiłem ale mam jeszcze jedno pytanko:czy kabel zasilający od mojego starego no-name'owego take me może zostać czy warto jednak wymienić(w końcu kable drogie nie są).?

Opublikowano

To jest to samo, nie musisz wymieniać kabla.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...