Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stal +9 Na Hwang Jak Zrobić Na Longjuyt2 ? (metin35)

konradck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Słyszałem, że zbroje hwang robi sie ze stalki +9, potrzebne są 3x perły kazdego rodzaju, czyli razem 9 pereł i magiczny metal. Gdy przeciągam metal na stalke pokazuje mi sie chiński napis. Nie wiem o co chodzi. Gram na spolszczeniu, mam też chińską wersje. Czy przez chińską wersje da sie ulepszyć stalke na hwang? czy jak sie nie uda ulepszyć metalem, stalka zniknie czy zostanie +9 ? Prosze o szybką odp.

Opublikowano

Robienie Hwang Jest Najwyraźniej Zablokowane

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano
Witam !

Słyszałem, że zbroje hwang robi sie ze stalki +9, potrzebne są 3x perły kazdego rodzaju, czyli razem 9 pereł i magiczny metal. Gdy przeciągam metal na stalke pokazuje mi sie chiński napis. Nie wiem o co chodzi. Gram na spolszczeniu, mam też chińską wersje. Czy przez chińską wersje da sie ulepszyć stalke na hwang? czy jak sie nie uda ulepszyć metalem, stalka zniknie czy zostanie +9 ? Prosze o szybką odp.

na lyt2 nie da sie zrobic hwang ze stali -.- było o tym za przeproszeniem w pizdu tematow ;] raczej szybko nie odblokuja tego zeby mozna bylo robic ze stalek hwang bo tak by nie mieli na czym zarabiac ; ]

Nick na privach : BajtuS

pozdro 4 Mike -.-
Opublikowano

Spróbuj zrobić przez chińskiego launchera, a jeśli się nie uda, to niestety robienie Hwang jest zablokowane. :(

Up był szybciej . :D

Jeśli pomogłam, daj ' + ' < 3

Opublikowano
hawang mozna kupic w is bo widzialem innego sposobu nie ma

Wiem że da sie kupić, ale trzeba wydać troche kasy. A szkoda mi wydać niewiadomo ile pieniędzy na prywatny serwer, aby mieć upragnioną zbroje. jutro już ten serwer może nie działać. Dziękuje za info. Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...