Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć centrum zarządzania systemem WM oraz Zmiana ikony dysków

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio po podłączeniu urządzenia z WM zainstalowało mi się Centrum Obsługi urządzeń Windows Mobile czy jakoś tak. W W7 szło to normalni usunąć z dodaj usuń programy a w W8 jakoś tego nie widzę. Jak to usunąć.

2 problem wystąpił po zainstalowaniu programu HD Tune. Zmienił on ikony dysków w Mój komputer. Po odinstalowaniu ikony zostały. Jak przywrócić je do domyślnego wyglądu ?

Windows 8 Enterprise x64

Opublikowano

zawsze jest tylko tobie się upierdoliło ze jest , w czym ci to przeszkadza ?

to nie HDTune tylko coś innego, znajdź program to sie dowiesz i zresetujesz w nim , pewnie kompozycja jakaś , i znowu w czym ci to przeszkadza ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wole jak jest oryginalnie. W TuneUp 2013 użyłem przed chwilą opcji naprawy: Ikony są błędnie wyświetlane.

Ten program to nie HD Tune tylko HDD Life pomyliłem się.

Utowrzyłem skrót do dysku i chciałem zmienić na nim ikonę i dzięki temu znalazłem gdzie siedzą te zmienione ikony. Więc usunąłem ten folder i teraz przy zmianie ikony tego skrótu dysku jest takie coś:

bfde58df446c9.png

Po restarcie ta zmieniona ikona znikła lecz domyślna się nie przywróciła i teraz pytanie jak przywrócić domyślna ikonę spowrotem bo zostałem bez ikony. Chciałem zrobić przywracanie systemu lecz nie mam żadnych punktów przywracania.

Opublikowano

poszukaj inf albo pliku ini w głównym katalogu dyski i skasuj

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...