Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Delete za nie granie ! help

anzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam owy problem usunieto moje konto wraz z postacia za nie granie przez jakis czas(około pół roku) ale jest małe ale ... wszystkie moje noob konta na ktorych nie gram nie zostały usuniete chociaz wchodzilem na nie jakies 2 lata temu moze troche mniej ale w kazdym razie wgl nie uzywam . czy da sie jakos odzyskac konto ? mam screen z account lost.

tibiacz.png

Uploaded with ImageShack.us

Wiec moje pytanie :

-Jest opcja przywrocenia ?

Opublikowano

Sage Brain :D na antice

@edit mogl by ktos mi powiedziec gdzie jest logika cipsoftu usuwania kont ? moje wszystkie noob konta jakies bullshity bez eq po 8-20 lvl i nie usuwaja tego a usuwaja 56 rp po paccu eq i kasa

Opublikowano

Sage Brain :D na antice

@edit mogl by ktos mi powiedziec gdzie jest logika cipsoftu usuwania kont ? moje wszystkie noob konta jakies bullshity bez eq po 8-20 lvl i nie usuwaja tego a usuwaja 56 rp po paccu eq i kasa

A może używałeś bota na tym koncie i ci skasowali konto?

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Nie odzyskasz usunietego konta , a tych starych kont moze ci nie kasuja ,dlatego ,ze jak sa takie stare to kiedy byl free pacc na a pare dni .

Jak sie mialo na koncie pacc ,konta nie sa kasowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...