Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bot

ChArYnZa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typowe podejście 10latka.... Po co płacić jak można mieć za darmo ? -.- Dla mnie kupienie gry to jest oddanie hołdu twórcy za zrobienie dzieła...

Nikomu kurwa hołdu oddawać nie będę ani się kłaniał twórcom gry , ty jakiś pojebany jesteś.

Po drugie , podejscie 10 latka to jest kupowanie przez bogatych rodziców.

nie bd placil za gry;] nigdy ;]juz bym wolal jak to ujales slodycze sobie kupic ;]

No to nie płać , nikt ci nie każe.

Coming: Blokada postowania na 3 dni.

Opublikowano

Nikomu kurwa hołdu oddawać nie będę ani się kłaniał twórcom gry , ty jakiś pojebany jesteś.

Po drugie , podejscie 10 latka to jest kupowanie przez bogatych rodziców.

??

nie bd placil za gry;] nigdy ;]juz bym wolal jak to ujales slodycze sobie kupic ;]

To chyba sugeruje się do wszystkich gier... jak dla ciebie tylko istnieje DO to nie ma problemu...

PS Nie wiem kto pochodzi z aż tak biednej rodziny żeby nie stać było na 1-2 gry rocznie (skoro ma kompa i neta)

---->500 like<----

sygnacu.jpg

Opublikowano

??

To chyba sugeruje się do wszystkich gier... jak dla ciebie tylko istnieje DO to nie ma problemu...

PS Nie wiem kto pochodzi z aż tak biednej rodziny żeby nie stać było na 1-2 gry rocznie (skoro ma kompa i neta)

Troche mnie poniosło xD . Moge co najwyżej wzbudzić u siebie podziw "dziełem" twórcy , ale nie zeby go wywyzszac.

A to ile chlop ma lat (zapewne 14-15) , i nie chce poprosic rodzicow o 40zl to jego sprawa.

Opublikowano

Nie było nie ma i nie będzie i tyle mogę powiedzieć !

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie było nie ma i nie będzie i tyle mogę powiedzieć !

właśnie leci raport.

były darmowe boty, boxybot, UDObot, itp itd.

Są darmowe boty, pixel boty, (PBDObot jest darmowy na 1 godzinę dziennie, oraz Ibot Kbot 24h)

Skąd wiesz że nie będzie darmowych botów ? prorok ?

Chodź, zrobimy te jebane zdjęcie, CZIIIISS *.*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...