Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukryte bonusowe skrzynie oraz komendy na miejsca

nichuya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i przepraszam jeśli to nie ten dział, lecz nie mogłem znajść odpowiedniego..

Mam pytanie, czy ktoś mógłby mi napisać/dać poradnik do tego jak zrobić bonusowe ukryte skrzynie na swoim serwerze, czyli powiedzmy jedna gdzieś na spawnie, druga znow gdzie indziej ..

I jak zrobic to, by każdy gracz mógł tylko raz wyjąć zawartosc skrzyni i by nie bylo tak, ze jedna osoba wezmie zawartosc a druga przyjdzie i skrzynia pusta.. Czyli kazdy gracz ma swoja zawartosc danej skrzyni i nikt nikom nie podbiera.

Prosilbym takze o to, by ktos napisal /dal poradnik jak zrobic PVP tylko w danym miejscu, powiedzmy jest jedna mapa , galeria,spawn, arena pvp i tylko na arenie pvp mozna atakowac. Jakie sa na to komendy ?

Opublikowano

Gifts - losowa rozrzuca skrzynie na mapie z prezentami

strona: http://dev.bukkit.org/server-mods/gifts/

co do pvp w server.properties wylacz PvP

a na arenie zrob cuboid i uzyj komendy /rg flag <nazwacuba> pvp deny

LICZE NA BIG LIKE!

xxx

Opublikowano

Masz like. Dzieki za pomoc. A powiesz mi jeszcze jak ustawic cuboida na paru dzialkach naraz ? Zeby nie bawic sie osobno każdą .. I jak ustawic ceny np. region market , wszystkie dzialki w jednej cenie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...