Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Udyr mało grywalny - dlaczego ?

-kun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udyr jest mocną postacią i grają nim ludzie, mocny na topie tak jak i w jungli, bardziej mi się podoba gra nim na topie

Hej a mam pytanie ja też nim gram na topie, mógłbyś mi podać swój build ? A tak poza tym według mnie Udyr to po prostu świetna postać na topie jak i w jungli.

18590.png21571.jpg

28119.png24676.png

34294.png35592.png

35208.jpg32842.png

Opublikowano

Powiem tak. Wkurwia mnie to powoli, że jak ktoś nie widzi jakieś postaci przez tydzień bądź dwa to leci na forum, tworzy temat pt. "[Dyskusja] xxx Zapomniana postać?" No kurwa co jest?! Może na twoim poziomie gry nie spotykasz jego jak i innych postaci bo wola wybierać op champy i Ci spuścić łomot? Jak tam go rzadko widać to go kurwa kup i graj nim. Ja go widuje często na normalach i rankedach.

tak to hejt....

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Straszne, nie widzialem go przez 3 miesiace wiec to napisalem, gram na elo +\- 1550 elo. Takie to dziwne ? i sie tak nie denerwuj bo ci zylka peknie.

Opublikowano

malo sie tym gra, bo nie ma powodu, aby nim grac, skoro teraz sie pickuje w wiekszosci topowe postacie typu lee sin maokai nocturne etc no i to też zalezy od team compu, poza tym udyr'em na solo duo q ciezko cos ugrac

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

mysle ze ludzie nim nie graja bo jest to postac wymagająca skilla, bo wkoncu nie ma zadnego dasha wiec trzeba pomyslec zanim sie wyskoczy na gank albo zbyt bardzo pushuje linie

Opublikowano

co z tego ze wyskakuje z udyrem ? jest to dobra postac, jesli dla ciebie dobry champion to ten, ktory jest op, to raczej ty sie zastanow.

Opublikowano

udyr wymaga skilla? zero skillszotow jest naprawde wyznacznikiem skilla

co do udyra, przecietne ganki chyba ze przeciwnik jest gdzies pod twoim turretem i jestes w stanie wymeczyc tego killa

udyr nie grany z tego samego wzgledu co postacie typu trundle, poniekad darius( z nim to inna historia), ciezko w tfach do kogos podejsc, zanim podejdzie zostanie obity przez co druzyna bedzie w stanie 4 vs 5, w tak mobilnej mecie nie ma miejsca dla postaci bez dashow

Opublikowano

co z tego ze wyskakuje z udyrem ? jest to dobra postac, jesli dla ciebie dobry champion to ten, ktory jest op, to raczej ty sie zastanow.

a ty po co wyskakujesz z takim tematem -,-

ludzie nim grają , a że nie spotkałeś go ostatnio to nie znaczy aby tworzyć bezsensowne tematy

PS. zauważ że ludzie mało grają karmą , masz podpowiedź na kolejny bezsensowny temat

Opublikowano

Pewnie dlatego mało grywalny, bo bardzo nieprzyjemnie nim się gra, dlatego, że nie ma doskoku czy szarży (ani nawet ulta) tylko te głupie postawy.

Opublikowano

@up

a jak sobie wyobrazasz uciecczke przed jakimkolwiek ad carry z red buffem lub jakimkolwiek solotopem z jakims cc?

a ty po co wyskakujesz z takim tematem -,-

ludzie nim grają , a że nie spotkałeś go ostatnio to nie znaczy aby tworzyć bezsensowne tematy

PS. zauważ że ludzie mało grają karmą , masz podpowiedź na kolejny bezsensowny temat

ludzie nie graja karma bo jest gownem

Co do udyra to nie oplaca sie go pickowac przez jego mobilnosc

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ludzie graja tym czym gra topka na turniejach. Nie rozumieja ze udyr to zajebisty jungler gorzej z solo topem ale jungle robi chyba najszybciej no moze shyv albo mundo czyszcza ja szybciej. Swietna counter jungla zaje ganki , wytrzymaly no ale jego wada jest to ze tak naprawde to postac 1vs1.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Udyr to insta pick na top jeżeli w enemy na topie jest Jax , świetnie kontruje Jaxa.

To samo Udyr to NAJWIĘKSZA kontra Galio , on cie ultuje a ty podchodzisz i stunujesz z E.

W jungli jest już mniej grywalny , nie z powodu samej jungli w której idzie mu znakomicie tylko z tego powodu iż używamy Feniksa do jungli , a Feniks słabnie w mid/late przez co stajemy sie powoli useless przy gankach i TF.

Teraz w nowej jungli Udyr może być bardziej grywalny bo lepsze postacie to te na Solo Target , czyli możemy używać Tygrysa .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...